Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Sprø søtpotetchips
Tilbehør
60 min
Antall porsjoner:
Superenkle og sprø søtpotetchips!
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
2 store søtpoteter
70 g usaltet smør
200 g parmesanost, revet
pepper, etter smak
Helios Urtesalt, etter smak
2 håndfuller persille, grovhakket
Helios Olivenolje
Yoghurtdressing
2 dl yoghurt
1 ts Helios Olivenolje
1 ss sitronsaft
Friske urter
Forvarm ovnen til 200 grader og smelt smøret i en liten panne.
Vask søtpotetene og del hver søtpotet i 12 staver.
I en stor bolle tilsetter du det smeltede smøret og blander godt inn potetskivene.
Hell over parmesanost, salt og pepper og bland godt.
Legg potetene over på ett stekebrett med bakepapir, og fordel urter over.
Stek midt i ovnen i 40-50 minutter. de siste 5-10 minuttene skrur du på grillelementet i ovnen slik at de blir ekstra sprø.
Mens potetene står i ovnen blander du sammen dressingen.
Ingredienser
2 store søtpoteter
70 g usaltet smør
200 g parmesanost, revet
pepper, etter smak
Helios Urtesalt, etter smak
2 håndfuller persille, grovhakket
Helios Olivenolje
Yoghurtdressing
2 dl yoghurt
1 ts Helios Olivenolje
1 ss sitronsaft
Friske urter
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 200 grader og smelt smøret i en liten panne.
Vask søtpotetene og del hver søtpotet i 12 staver.
I en stor bolle tilsetter du det smeltede smøret og blander godt inn potetskivene.
Hell over parmesanost, salt og pepper og bland godt.
Legg potetene over på ett stekebrett med bakepapir, og fordel urter over.
Stek midt i ovnen i 40-50 minutter. de siste 5-10 minuttene skrur du på grillelementet i ovnen slik at de blir ekstra sprø.
Mens potetene står i ovnen blander du sammen dressingen.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Lignende oppskrifter
Grillede maiskolber med limekrem
BBQ-saus
Pølsebrød
Maissalsa
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent