Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Bakt havregryn i form
Frokost & Mellommåltid
30 min
Antall porsjoner:
Superenkel form i ovnen med havregryn, lønnesirup og friske bær.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
4 dl Helios Havregryn
4 ss Helios Lønnesirup
2 ts Helios Vaniljepulver
1 kurv bringebær
1 kurv blåbær
Forvarm ovnen til 200 grader
I en bolle blander du sammen havregryn, lønnesirup og vaniljesukker.
Smør en ildfast form (20x20) og legg i havregrynblandingen, trykk flat og topp med friske bær.
Stek midt i ovnen i 15-20 minutter.
Ta ut og la den avkjøles noe før du hiver løs!
Ingredienser
4 dl Helios Havregryn
4 ss Helios Lønnesirup
2 ts Helios Vaniljepulver
1 kurv bringebær
1 kurv blåbær
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 200 grader
I en bolle blander du sammen havregryn, lønnesirup og vaniljesukker.
Smør en ildfast form (20x20) og legg i havregrynblandingen, trykk flat og topp med friske bær.
Stek midt i ovnen i 15-20 minutter.
Ta ut og la den avkjøles noe før du hiver løs!
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Lignende oppskrifter
Havregrøt med peanøttsmør
Kokte havregryn med epler
Frokostyoghurt på glass
Nøttegranola
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent