Kjøleskapsgrøt med havregryn, eplesyltetøy og kanel
Frokost & Mellommåltid
>60 min
Antall porsjoner: 1
Kjøleskapsgrøt passer perfekt som frokost, lunsj eller mellommåltid. Spar tid og rør sammen grøten kvelden før. Topp med eplesyltetøy og hakkede nøtter, det er supergodt!
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
2 dl Helios Havregryn
2 dl melk
1 dl kesam
1/2 ts Helios Vaniljepulver
1/2 ts Helios Ceylon kanel
Topping
Helios Moste Epler
Hakkede nøtter
Finn frem ett glass og bland sammen havregryn, melk, kesam, vaniljepulver og kanel.
Skru på lokket og sett i kjøleskapet natten over.
Neste morgen rører du litt rundt i glasset og topper med eplesyltetøy og hakkede nøtter.
Ingredienser
2 dl Helios Havregryn
2 dl melk
1 dl kesam
1/2 ts Helios Vaniljepulver
1/2 ts Helios Ceylon kanel
Topping
Helios Moste Epler
Hakkede nøtter
Instruksjoner
Finn frem ett glass og bland sammen havregryn, melk, kesam, vaniljepulver og kanel.
Skru på lokket og sett i kjøleskapet natten over.
Neste morgen rører du litt rundt i glasset og topper med eplesyltetøy og hakkede nøtter.