We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Kjøleskapsgrøt med havregryn, eplesyltetøy og kanel
Frokost & Mellommåltid
>60 min
Antall porsjoner: 1
Kjøleskapsgrøt passer perfekt som frokost, lunsj eller mellommåltid. Spar tid og rør sammen grøten kvelden før. Topp med eplesyltetøy og hakkede nøtter, det er supergodt!
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
2 dl Helios Havregryn
2 dl melk
1 dl kesam
1/2 ts Helios Vaniljepulver
1/2 ts Helios Ceylon kanel
Topping
Helios Moste Epler
Hakkede nøtter
Finn frem ett glass og bland sammen havregryn, melk, kesam, vaniljepulver og kanel.
Skru på lokket og sett i kjøleskapet natten over.
Neste morgen rører du litt rundt i glasset og topper med eplesyltetøy og hakkede nøtter.
Ingredienser
2 dl Helios Havregryn
2 dl melk
1 dl kesam
1/2 ts Helios Vaniljepulver
1/2 ts Helios Ceylon kanel
Topping
Helios Moste Epler
Hakkede nøtter
Instruksjoner
Finn frem ett glass og bland sammen havregryn, melk, kesam, vaniljepulver og kanel.
Skru på lokket og sett i kjøleskapet natten over.
Neste morgen rører du litt rundt i glasset og topper med eplesyltetøy og hakkede nøtter.