Epler, nøtter, juice og rosiner kokt sammen til en lun rett.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
2 økologiske røde epler, rensket og grovhakket
2 dl Helios Frisk Start Juice
1 ts Helios Vaniljepulver
1/2 ts Helios Ceylon Kanel
2 ts Helios Rårørsukker
140 g Helios Havregryn, små lettkokte
2 håndfull rosiner
4 dl melk
2 håndfull Helios Mandler, grovhakkede
Bland sammen eple, juice, vaniljepulver, kanel og rørsukker i en gryte og kok opp. Skru ned varmen og la det småputre til eplene er myke, ca 4-5 minutter.
Så tilsetter du melk, havregryn, rosiner og halvparten av nøttene og lar det putre videre i noen minutter til havregrynene er kokt og blandingen er passe tykk.
Topp med resten av nøttene og nyt
Ingredienser
2 økologiske røde epler, rensket og grovhakket
2 dl Helios Frisk Start Juice
1 ts Helios Vaniljepulver
1/2 ts Helios Ceylon Kanel
2 ts Helios Rårørsukker
140 g Helios Havregryn, små lettkokte
2 håndfull rosiner
4 dl melk
2 håndfull Helios Mandler, grovhakkede
Instruksjoner
Bland sammen eple, juice, vaniljepulver, kanel og rørsukker i en gryte og kok opp. Skru ned varmen og la det småputre til eplene er myke, ca 4-5 minutter.
Så tilsetter du melk, havregryn, rosiner og halvparten av nøttene og lar det putre videre i noen minutter til havregrynene er kokt og blandingen er passe tykk.