Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Nøttegranola
Frokost & Mellommåltid
30 min
Antall porsjoner:
En deilig granola som inneholder lite sukker og passer perfekt som topping på frokosten eller mellommåltidet.
Oppskriftskreatør:
Bjørg Fagerlie
Ingredienser
Instruksjoner
1 dl Helios Havregryn
1 dl Helios Knuste Linfrø
1 dl paranøtter
1 dl Helios Valnøtter
1 dl Helios Mandler
1 neve Helios Kokosflak
1 neve gojibær
0,25 dl vann
0,25 dl agavesirup
1 ts salt
1 ts Helios Ceylon kanel
Hakk opp nøtter i passe størrelse.
Bland alle tørre ingredienser sammen.
Hell i agave, krydder og vann og rør godt.
Bre utover en stekeplate og sett i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter.
Ingredienser
1 dl Helios Havregryn
1 dl Helios Knuste Linfrø
1 dl paranøtter
1 dl Helios Valnøtter
1 dl Helios Mandler
1 neve Helios Kokosflak
1 neve gojibær
0,25 dl vann
0,25 dl agavesirup
1 ts salt
1 ts Helios Ceylon kanel
Instruksjoner
Hakk opp nøtter i passe størrelse.
Bland alle tørre ingredienser sammen.
Hell i agave, krydder og vann og rør godt.
Bre utover en stekeplate og sett i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter.
Relaterte produkter
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Helios Kokosflak Naturell
100 g
Lignende oppskrifter
Havregrøt med peanøttsmør
Kokte havregryn med epler
Frokostyoghurt på glass
Bakt havregryn i form
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent