We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Nøttegranola
Frokost & Mellommåltid
30 min
Antall porsjoner:
En deilig granola som inneholder lite sukker og passer perfekt som topping på frokosten eller mellommåltidet.
Oppskriftskreatør: Bjørg Fagerlie
1 dl Helios Havregryn
1 dl Helios Knuste Linfrø
1 dl paranøtter
1 dl Helios Valnøtter
1 dl Helios Mandler
1 neve Helios Kokosflak
1 neve gojibær
0,25 dl vann
0,25 dl agavesirup
1 ts salt
1 ts Helios Ceylon kanel
Hakk opp nøtter i passe størrelse.
Bland alle tørre ingredienser sammen.
Hell i agave, krydder og vann og rør godt.
Bre utover en stekeplate og sett i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter.
Ingredienser
1 dl Helios Havregryn
1 dl Helios Knuste Linfrø
1 dl paranøtter
1 dl Helios Valnøtter
1 dl Helios Mandler
1 neve Helios Kokosflak
1 neve gojibær
0,25 dl vann
0,25 dl agavesirup
1 ts salt
1 ts Helios Ceylon kanel
Instruksjoner
Hakk opp nøtter i passe størrelse.
Bland alle tørre ingredienser sammen.
Hell i agave, krydder og vann og rør godt.
Bre utover en stekeplate og sett i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter.