Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Tropisk granola
Frokost & Mellommåltid
Antall porsjoner: 6
En deilig, tropisk granola søtet med frukt, dadler og lønnesirup. Perfekt som topping på chiapuddingen eller smoothie bowlen.
Oppskriftskreatør:
Marisa Alvarsson
Ingredienser
Instruksjoner
2,5 dl Helios Havregryn
1,5 dl Helios Mandler, groft hakkede
6-8 Helios Dadler, finhakket
0,75 dl vann
4 ss Helios Mandelsmør
4 ss Helios Urtekram Lønnesirup
1,5 ss Helios Kokosolje
2 pasjonsfrukter (fruktkjøttet)
0,75 dl Helios Tørket Mango, hakket
1 dl Helios Kokosflak
Varm ovnen til ca. 150. grader Dekk en bakeplate med bakepapir.
Bland havregryn og mandler i en stor bolle.
Ta frem en liten stekepanne og hell i mandelsmør, kokosolje, lønnesirup, vann og dadler.
Varm på middels varme og rør rundt slik at alt blander seg skikkelig.
Når det har blitt ordentlig varmt heller du i havregrynet og mandlene og rører til det er ordentlig blandet.
Ta ut fruktkjøttet fra pasjonsfruktene og bland sammen med resten.
Hell ut granolamiksen på den dekkede bakeplaten i et jevnt lag og stek i 30 minutter, eller til det er gyllebrynt og ristet. Rør gjerne om nå og da.
Tilsett kokosflak og tørket mango, og la granolaen avkjøles.
Du kan oppbevare granolaen i en lufttett beholder i opptil 3 uker.
Ingredienser
2,5 dl Helios Havregryn
1,5 dl Helios Mandler, groft hakkede
6-8 Helios Dadler, finhakket
0,75 dl vann
4 ss Helios Mandelsmør
4 ss Helios Urtekram Lønnesirup
1,5 ss Helios Kokosolje
2 pasjonsfrukter (fruktkjøttet)
0,75 dl Helios Tørket Mango, hakket
1 dl Helios Kokosflak
Instruksjoner
Varm ovnen til ca. 150. grader Dekk en bakeplate med bakepapir.
Bland havregryn og mandler i en stor bolle.
Ta frem en liten stekepanne og hell i mandelsmør, kokosolje, lønnesirup, vann og dadler.
Varm på middels varme og rør rundt slik at alt blander seg skikkelig.
Når det har blitt ordentlig varmt heller du i havregrynet og mandlene og rører til det er ordentlig blandet.
Ta ut fruktkjøttet fra pasjonsfruktene og bland sammen med resten.
Hell ut granolamiksen på den dekkede bakeplaten i et jevnt lag og stek i 30 minutter, eller til det er gyllebrynt og ristet. Rør gjerne om nå og da.
Tilsett kokosflak og tørket mango, og la granolaen avkjøles.
Du kan oppbevare granolaen i en lufttett beholder i opptil 3 uker.
Lignende oppskrifter
Havregrøt med peanøttsmør
Kokte havregryn med epler
Frokostyoghurt på glass
Bakt havregryn i form
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent