We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Yoghurt med ingefærtahinisaus
Frokost & Mellommåltid
15 min
Antall porsjoner: 2
Om du rører sammen tahini, honning, en stor bit nyrevet ingefær og en neve ristet bokhvete så får du kanskje verdens beste frokosttilbehør. Vi drypper den over alt fra yoghurt, chiapudding og grøt til fruktsalater og vaniljeis. Her har vi rørt den inn i en yoghurt toppet med friske bær.
Ingefærtahinisaus
5 dl yoghurt
3 ss bokhvetefrø
4 ss tahini
2 ss honning
2 ss vann
1 ss frisk, revet ingefær
Topping
Friske bær og hakket eple
Rist bokhvete i en tørr panne på middels varme i et par minutter til de har fått litt farge.
La det avkjøles.
Rør sammen tahini, honning, vann, ingefær og en klype salt i en skål.
Rør inn halvparten av bokhvetefrøene.
Legg 1-2 spiseskjeer tahinisaus i bunnen av to glass, legg i yoghurt over med en skje og topp med frisk frukt og bær og resten av de ristede frøene.
Ingredienser
Ingefærtahinisaus
5 dl yoghurt
3 ss bokhvetefrø
4 ss tahini
2 ss honning
2 ss vann
1 ss frisk, revet ingefær
Topping
Friske bær og hakket eple
Instruksjoner
Rist bokhvete i en tørr panne på middels varme i et par minutter til de har fått litt farge.
La det avkjøles.
Rør sammen tahini, honning, vann, ingefær og en klype salt i en skål.
Rør inn halvparten av bokhvetefrøene.
Legg 1-2 spiseskjeer tahinisaus i bunnen av to glass, legg i yoghurt over med en skje og topp med frisk frukt og bær og resten av de ristede frøene.