Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Chili sin carne med squash og potet
Hovedrett
30 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
1 ss Helios Olivenolje
1 løk
3 fedd hvitløk
3 poteter
1 gulrot
1 ss Helios Paprikapulver
1 ss Helios Spisskummen
1 ts Helios Oregano
1/2 ts Helios Ceylon kanel
1 ts Helios Himalayasalt
1/2 ts Helios Pepper
2 ss Helios Tomatpurè
400 ml Helios Hakkede tomater
4 dl vann/grønnsaksbuljong
2 tomater
1/2 squash
1 boks mais
1 boks grønne linser
6-8 soltørket tomater i olje
1 ss Helios Tamari/soyasaus
20 g mørk sjokolade
1/2 ts sriracha (chilisaus)
1 ts Helios Chiliflak
1 lime
1 potte frisk koriander
Del løk og hvitløk i terninger og fres i oljen til løken blir blank.
Ha i alle kryddere og tomatpureen og la frese i 1-2 minutter.
Del poteter og gulrot i terninger og fres videre i 2-3 minutter.
Hell over hakkede tomater og vann/grønnsaksbuljong.
Kok opp og la småkoke uten lokk.
Del tomat og squash i terninger og ha i gryta.
Hell av laken på linsene, skyll av de og ha i gryta.
Gjør det samme med maiskorna.
Del soltørka tomat i små biter og ha de i gryta.
Rør inn tamari/soyasaus og sriracha.
Ha i sjokoladen.
La gryta koke til potetene er møre, ca 20 minutter.
Rør innimellom.
Skvis safta av limen over og strø over chiliflak og koriander ved servering.
Server gjerne med ris og tortillachips til.
Ingredienser
1 ss Helios Olivenolje
1 løk
3 fedd hvitløk
3 poteter
1 gulrot
1 ss Helios Paprikapulver
1 ss Helios Spisskummen
1 ts Helios Oregano
1/2 ts Helios Ceylon kanel
1 ts Helios Himalayasalt
1/2 ts Helios Pepper
2 ss Helios Tomatpurè
400 ml Helios Hakkede tomater
4 dl vann/grønnsaksbuljong
2 tomater
1/2 squash
1 boks mais
1 boks grønne linser
6-8 soltørket tomater i olje
1 ss Helios Tamari/soyasaus
20 g mørk sjokolade
1/2 ts sriracha (chilisaus)
1 ts Helios Chiliflak
1 lime
1 potte frisk koriander
Instruksjoner
Del løk og hvitløk i terninger og fres i oljen til løken blir blank.
Ha i alle kryddere og tomatpureen og la frese i 1-2 minutter.
Del poteter og gulrot i terninger og fres videre i 2-3 minutter.
Hell over hakkede tomater og vann/grønnsaksbuljong.
Kok opp og la småkoke uten lokk.
Del tomat og squash i terninger og ha i gryta.
Hell av laken på linsene, skyll av de og ha i gryta.
Gjør det samme med maiskorna.
Del soltørka tomat i små biter og ha de i gryta.
Rør inn tamari/soyasaus og sriracha.
Ha i sjokoladen.
La gryta koke til potetene er møre, ca 20 minutter.
Rør innimellom.
Skvis safta av limen over og strø over chiliflak og koriander ved servering.
Server gjerne med ris og tortillachips til.
Relaterte produkter
Helios Soyasaus Tamari
250 ml
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Hel Sort Pepper
70 g
Helios Himalayasalt
180 g
Lignende oppskrifter
Stekt ris med egg
Gul ris med cashewnøtter
Ratatouille
Enchiladas med bønner
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent