Enchiladas med bønner

Hovedrett
45 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

6 store tortillalefser
1 løk
2 fedd hvitløk
2 x 400 g Helios Hakket tomat
1 ss Helios Grønnsaksbuljong
1 rød paprika
1 grønn paprika
ca 250 g Helion Kidneybønner (1 boks)
1/2 rød chili
1 ts Helios Spisskummen
1 ts Helios Oregano
1/2 ts Helios Koriander
2 ss Helios Olivenolje
Revet ost til å ha på toppen

Instruksjoner

Sett ovnen på 225 grader over- og undervarme.
Del løk, hvitløk, chili og paprika i biter.
Fres løk i litt olje til den blir blank.
Ha i hvitløk og chili (eller vent med chilien om du skal lage halve spicy/halve mild).
Ha i hakket tomat og kok opp.
La småkoke og ha i grønnsaksbuljong og krydder.
Skyll bønnene godt og ha de i gryta sammen med paprikaen.
Øs tomatsausen opp i en tortillalefse, rull sammen med skjøten ned i en ildfast form.
Fyll opp formen.
Strø ost over og gratiner i ovnen til osten er gyllen, ca 15 min.
Server med salat, rømme og guacamole til.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter