Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Enchiladas med bønner
Hovedrett
45 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
6 store tortillalefser
1 løk
2 fedd hvitløk
2 x 400 g Helios Hakket tomat
1 ss Helios Grønnsaksbuljong
1 rød paprika
1 grønn paprika
ca 250 g Helion Kidneybønner (1 boks)
1/2 rød chili
1 ts Helios Spisskummen
1 ts Helios Oregano
1/2 ts Helios Koriander
2 ss Helios Olivenolje
Revet ost til å ha på toppen
Sett ovnen på 225 grader over- og undervarme.
Del løk, hvitløk, chili og paprika i biter.
Fres løk i litt olje til den blir blank.
Ha i hvitløk og chili (eller vent med chilien om du skal lage halve spicy/halve mild).
Ha i hakket tomat og kok opp.
La småkoke og ha i grønnsaksbuljong og krydder.
Skyll bønnene godt og ha de i gryta sammen med paprikaen.
Øs tomatsausen opp i en tortillalefse, rull sammen med skjøten ned i en ildfast form.
Fyll opp formen.
Strø ost over og gratiner i ovnen til osten er gyllen, ca 15 min.
Server med salat, rømme og guacamole til.
Ingredienser
6 store tortillalefser
1 løk
2 fedd hvitløk
2 x 400 g Helios Hakket tomat
1 ss Helios Grønnsaksbuljong
1 rød paprika
1 grønn paprika
ca 250 g Helion Kidneybønner (1 boks)
1/2 rød chili
1 ts Helios Spisskummen
1 ts Helios Oregano
1/2 ts Helios Koriander
2 ss Helios Olivenolje
Revet ost til å ha på toppen
Instruksjoner
Sett ovnen på 225 grader over- og undervarme.
Del løk, hvitløk, chili og paprika i biter.
Fres løk i litt olje til den blir blank.
Ha i hvitløk og chili (eller vent med chilien om du skal lage halve spicy/halve mild).
Ha i hakket tomat og kok opp.
La småkoke og ha i grønnsaksbuljong og krydder.
Skyll bønnene godt og ha de i gryta sammen med paprikaen.
Øs tomatsausen opp i en tortillalefse, rull sammen med skjøten ned i en ildfast form.
Fyll opp formen.
Strø ost over og gratiner i ovnen til osten er gyllen, ca 15 min.
Server med salat, rømme og guacamole til.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Oregano
6 g
Helios Koriander
15 g
Helios Tomater Hakkede
400 g
Lignende oppskrifter
Stekt ris med egg
Gul ris med cashewnøtter
Ratatouille
Chili sin carne med squash og potet
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent