Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Gul ris med cashewnøtter
Hovedrett
45 min
Antall porsjoner:
Gul ris blandet med spinat, cashewnøtter og løk.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
4 dl Helios Fullkorsris
8 dl vann
2 ss Helios Olivenolje
1/2 gul løk, finhakket
1 hvitløksfedd, finhakket
1/2 ss Helios Gurkemeie
1 ts salt
1 stk laurbærblad
1 håndfull Helios Cashewnøtter
200 g spinat
Finhakk løk og hvitløk, fres i en gryte sammen med olivenolje til løken blir myk.
Så tilsetter du ris og gurkemeie og rører godt sammen med løken.
Så tilsetter du vann, salt og laurbærblad, rører om og koker opp.
Sett på lokk og la risen koke under lokk på lav varme til den er ferdigkokt.
Ta av pannen og la den stå noen minutter imens du steker spinat og nøtter.
Rist nøttene i en tørr stekepanne og grovhakk.
Spinaten legger du i en stekepanne sammen med litt olivenolje og steker til den faller sammen.
Bland ferdigkokt risblanding med spinat og strø over hakkede nøtter.
Ingredienser
4 dl Helios Fullkorsris
8 dl vann
2 ss Helios Olivenolje
1/2 gul løk, finhakket
1 hvitløksfedd, finhakket
1/2 ss Helios Gurkemeie
1 ts salt
1 stk laurbærblad
1 håndfull Helios Cashewnøtter
200 g spinat
Instruksjoner
Finhakk løk og hvitløk, fres i en gryte sammen med olivenolje til løken blir myk.
Så tilsetter du ris og gurkemeie og rører godt sammen med løken.
Så tilsetter du vann, salt og laurbærblad, rører om og koker opp.
Sett på lokk og la risen koke under lokk på lav varme til den er ferdigkokt.
Ta av pannen og la den stå noen minutter imens du steker spinat og nøtter.
Rist nøttene i en tørr stekepanne og grovhakk.
Spinaten legger du i en stekepanne sammen med litt olivenolje og steker til den faller sammen.
Bland ferdigkokt risblanding med spinat og strø over hakkede nøtter.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Gurkemeie
25 g
Lignende oppskrifter
Stekt ris med egg
Ratatouille
Chili sin carne med squash og potet
Enchiladas med bønner
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent