We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Cookies med smak av pepperkake og sjokolade
Baking
60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør: Charlotte Rustad / @Suntnok
125 gram ekte smør (romtemperert)
1 ts frisk revet ingefær
2 dl Helios Lønnesirup
3 dl Helios Speltmel
1 dl Helios Havregryn
1 ts Helios Bakepulver
1 ts malt ingefær
1 ts Helios Ceylon kanel
1 ts malt nellik
1/2 ts malt anis
1 ts kakaopulver
150 gram mørk sjokolade (jeg brukte mørk appelsinsjokolade)
Visp smør, lønnesirup, og fersk ingefær luftig.
Bland inn de resterende ingrediensene og rør godt til en deig
Pakk deigen inn i plastfolie og legg i kjøleskap en times tid eller lenger.
Form små kuler av deigen(cirka 22-24 kuler).
Stekes på 175 grader, midt i ovnen i cirka 14 minutter til de er gylne.
Ingredienser
125 gram ekte smør (romtemperert)
1 ts frisk revet ingefær
2 dl Helios Lønnesirup
3 dl Helios Speltmel
1 dl Helios Havregryn
1 ts Helios Bakepulver
1 ts malt ingefær
1 ts Helios Ceylon kanel
1 ts malt nellik
1/2 ts malt anis
1 ts kakaopulver
150 gram mørk sjokolade (jeg brukte mørk appelsinsjokolade)
Instruksjoner
Visp smør, lønnesirup, og fersk ingefær luftig.
Bland inn de resterende ingrediensene og rør godt til en deig
Pakk deigen inn i plastfolie og legg i kjøleskap en times tid eller lenger.
Form små kuler av deigen(cirka 22-24 kuler).
Stekes på 175 grader, midt i ovnen i cirka 14 minutter til de er gylne.