Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Fetaostfylte dadler
Hovedrett
15 min
Antall porsjoner:
Søte dadler møter salt fetaost, frisk mynte og syrlige granateplekjerner i denne enkle retten som passer til alle vinterens fester.
Ingredienser
Instruksjoner
1 pose tørkede dadler, uten stein
150 g fetaost
1 ts fennikelfrø
1 stor neve fersk mynte
1 granateple, kjernene
Rør sammen smulet fetaost (eller tofu + 2 ss sitronjuice + 1 klype salt) med finhakket mynte og 1 ts fennikelfrø.
Del granateple og plukk ut kjernene.
Fyll hver daddel med fetaostblandingen og 2-3 granateplekjerner.
Sett på et serveringsfat.
Kan oppbevares i kjøleskap i opp til 24 timer.
Ingredienser
1 pose tørkede dadler, uten stein
150 g fetaost
1 ts fennikelfrø
1 stor neve fersk mynte
1 granateple, kjernene
Instruksjoner
Rør sammen smulet fetaost (eller tofu + 2 ss sitronjuice + 1 klype salt) med finhakket mynte og 1 ts fennikelfrø.
Del granateple og plukk ut kjernene.
Fyll hver daddel med fetaostblandingen og 2-3 granateplekjerner.
Sett på et serveringsfat.
Kan oppbevares i kjøleskap i opp til 24 timer.
Relaterte produkter
Helios Dadler
150 g
Lignende oppskrifter
Risgrøt
Kokosflak-makroner
Mandelkonfekt
Karamellfudge
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent