We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Glutenfri sjokoladefudge

Snacks
30 min
Antall porsjoner:
Mektig sjokoladefudge, ypperlig til kaffekosen.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

200 g smør
200 g mørk sjokolade (gjerne 70% kakao)
6 dråper vaniljeekstrakt
1/2 dl utblandet kaffe
1,5 dl Helios Lønnesirup
3 store egg
150 g finmalte Helios Mandler (mandelmel kan også brukes)
1 håndfull grovhakkede Helios Valnøtter (kan sløyfes)

Instruksjoner

Kaken stekes på 170 grader, i ca 20-25 minutter.
Den skal være litt klissete, men ikke rennende.
Oppbevares i kjøleskapet, og smaker kanskje best dagen derpå.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter