We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Hasselnøttkaker med pistasj
Dessert
30 min
Antall porsjoner:
Hasselnøttsmør kan også brukes til bakst, disse myke småkakene topper du med pistasjnøtter.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
110 Helios Hasselnøttsmør
80 g økologisk honning
2 ss Helios Agavesirup
80 g mandelmel
50 g Helios Speltmel
1/2 ts Helios Bakepulver
Pistasjnøtter til topping
Forvarm ovnen til 180 grader
Varm forsiktig opp hasselnøttsmør, honnning og agavesirup.
Når alt er godt blandet tar du kjelen av platen.
I en egen bolle blander du sammen mandelmel, speltmel og bakepulver.
Hell over nøtteblandingen og bland godt sammen.
Kle ett stekebrett med bakepapir og bruk en spiseskje til å lage små kuler og fordel over brettet.
Du får plass til ca 12-14 pr. brett.
Trykk de lett ned og topp med grovhakkede pistasjnøtter.
Stek i 8-10 minutter til de så vidt har fått litt farge.
La de avkjøles på rist.
Ingredienser
110 Helios Hasselnøttsmør
80 g økologisk honning
2 ss Helios Agavesirup
80 g mandelmel
50 g Helios Speltmel
1/2 ts Helios Bakepulver
Pistasjnøtter til topping
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 180 grader
Varm forsiktig opp hasselnøttsmør, honnning og agavesirup.
Når alt er godt blandet tar du kjelen av platen.
I en egen bolle blander du sammen mandelmel, speltmel og bakepulver.
Hell over nøtteblandingen og bland godt sammen.
Kle ett stekebrett med bakepapir og bruk en spiseskje til å lage små kuler og fordel over brettet.
Du får plass til ca 12-14 pr. brett.
Trykk de lett ned og topp med grovhakkede pistasjnøtter.
Stek i 8-10 minutter til de så vidt har fått litt farge.