Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kokosflak-makroner
Snacks
30 min
Antall porsjoner: 20
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
4 eggehviter
200 g sukker
1 ts Helios Vaniljepulver
200 g Helios Kokosflak
50 g mørk sjokolade
1 ts Helios Kokosolje
Sett stekeovnen på 180 grader over- og undervarme.
Ha eggehvitene i en liten kasserolle og visp lett sammen med sukker og vaniljepulver.
Ha i kokosflak og rør rundt mens du varmer opp på middels varm kokeplate i ca ti minutter, til alt tykner og henger litt sammen.
Bruk to spiseskjeer og sett små topper på et bakepapirkledd stekebrett.
Stek kokosflakmakronene til de er gyldne, 10-12 minutter.
Avkjøl kakene på rist.
Smelt sjokolade i vannbad sammen med kokosolje.
Spre sjokoladen over kokostoppene og sett de i kjøleskapet for avkjøling.
Oppbevar i en tett boks.
Ingredienser
4 eggehviter
200 g sukker
1 ts Helios Vaniljepulver
200 g Helios Kokosflak
50 g mørk sjokolade
1 ts Helios Kokosolje
Instruksjoner
Sett stekeovnen på 180 grader over- og undervarme.
Ha eggehvitene i en liten kasserolle og visp lett sammen med sukker og vaniljepulver.
Ha i kokosflak og rør rundt mens du varmer opp på middels varm kokeplate i ca ti minutter, til alt tykner og henger litt sammen.
Bruk to spiseskjeer og sett små topper på et bakepapirkledd stekebrett.
Stek kokosflakmakronene til de er gyldne, 10-12 minutter.
Avkjøl kakene på rist.
Smelt sjokolade i vannbad sammen med kokosolje.
Spre sjokoladen over kokostoppene og sett de i kjøleskapet for avkjøling.
Oppbevar i en tett boks.
Relaterte produkter
Helios Vaniljepulver
10 g
Helios Kokosflak Naturell
100 g
Lignende oppskrifter
Risgrøt
Mandelkonfekt
Karamellfudge
Fløtekarameller med lakris
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent