We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Melkefri lefse

Baking
30 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

2 dl soyamelk
1 dl usøtet alternativ til yoghurt
1/2 dl Helios Agavesirup
1/2 dl kokosblomstsukker
300 g Helios Speltmel + ca. 50 g til elting
2 ts hornsalt

Instruksjoner

Visp sammen melk, yoghurt og sukker.
Sikt inn halvparten av speltmel + hornsalt
Bland så inn forsiktig de resterende 150 g spelt.
Legg halvparten av elte-melet på benken, legg deigen på og resten av melet over.
Elt deigen forsiktig sammen.
Deigen skal være veldig løs, men om den blir suppe skal du legge til mer mel.
Når den henger fint sammen lar du den hvile 1 t i kjøleskapet.
Del deigen i 6 emner og kjevle de ca. 5 mm tykk.
Bruk en del mel i utkjevlingen!
Stek på høy varme på takke. Ca. 1-2 min pr. Side. (Lefsene trekker seg godt sammen når de stekes!)
Avkjøl i kjøkkenhåndkle.
Del lefsene i like former og smør fyll i.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter