Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Risgrøt
Hovedrett
45 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
3 dl Grøtris
18 dl helmelk
1 klype salt
Helios Ceylon kanel
Helios Rårørsukker
Smør
Kok opp melk under omrøring.
Bruk helst en gryte med tykk bunn, så er det lettere at det ikke brenn seg.
Ha i grøtrisen og salt, og rør om. La grøten småkoke i ca 20 minutter, rør om av og til.
Smak at grøtkorna er myke å tygge, da er grøten klar.
Servér grøten med det samme med sukker, kanel og smørøye.
Ingredienser
3 dl Grøtris
18 dl helmelk
1 klype salt
Helios Ceylon kanel
Helios Rårørsukker
Smør
Instruksjoner
Kok opp melk under omrøring.
Bruk helst en gryte med tykk bunn, så er det lettere at det ikke brenn seg.
Ha i grøtrisen og salt, og rør om. La grøten småkoke i ca 20 minutter, rør om av og til.
Smak at grøtkorna er myke å tygge, da er grøten klar.
Servér grøten med det samme med sukker, kanel og smørøye.
Relaterte produkter
Helios Ceylon Kanel
18 g
Helios Kanel Ceylon
50 g
Lignende oppskrifter
Kokosflak-makroner
Mandelkonfekt
Karamellfudge
Fløtekarameller med lakris
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent