We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Rå sjokolademousse med kaffesmak
Dessert
>60 min
Antall porsjoner:
Oppskriftskreatør: Iselin Støylen
Bunn
1 dl Helios Mandler
1 dl Helios Valnøtter
1 dl Helios Kokosflak
2 ss malt kaffe
2 dl Helios Dadler
4 ss rått kakaopulver
3 ss flytende søtning (Helios lønnesirup eller Helios Agave)
1 ss Helios Kokosolje
1/4 ts Helios Himalayasalt
Sjokoladekrem
1 dl bløtlagte Helios Cashewnøtter
2 dl Helios Kokosmelk
3 modne avokadoer (uten «tråder»)
1 dl rått kakaopulver
1 sterk shot espresso
1 dl flytende Helios Kokosolje
2 dl Helios Lønnnesirup
1/2 ts Helios Vaniljepulver
1/3 ts Helios Himalayasalt
Plasser alle ingredisene til bunnen i en food processor.
Kjør til du får en masse som henger sammen når du klemmer litt på den.
Press massen ut i en rund, kledd kakeform og sett til side.
For å lage fyllet, blend cashewnøtter og kokosmelk til en glatt røre.
Ha i resten av ingrediensene i blenderen og kjør til du får en tykk, fyldig og luftig masse.
Spre denne utover bunnen.
La kaken ‘sette seg’ i kjøleskap i 3-4 timer, eller i fryser i 1.5-2 timer.
Serveres halvfrossen eller helt avtint.
Pynt med bær og smeltet sjokolade, eller hva enn du har tilgjengelig.
Ingredienser
Bunn
1 dl Helios Mandler
1 dl Helios Valnøtter
1 dl Helios Kokosflak
2 ss malt kaffe
2 dl Helios Dadler
4 ss rått kakaopulver
3 ss flytende søtning (Helios lønnesirup eller Helios Agave)
1 ss Helios Kokosolje
1/4 ts Helios Himalayasalt
Sjokoladekrem
1 dl bløtlagte Helios Cashewnøtter
2 dl Helios Kokosmelk
3 modne avokadoer (uten «tråder»)
1 dl rått kakaopulver
1 sterk shot espresso
1 dl flytende Helios Kokosolje
2 dl Helios Lønnnesirup
1/2 ts Helios Vaniljepulver
1/3 ts Helios Himalayasalt
Instruksjoner
Plasser alle ingredisene til bunnen i en food processor.
Kjør til du får en masse som henger sammen når du klemmer litt på den.
Press massen ut i en rund, kledd kakeform og sett til side.
For å lage fyllet, blend cashewnøtter og kokosmelk til en glatt røre.
Ha i resten av ingrediensene i blenderen og kjør til du får en tykk, fyldig og luftig masse.
Spre denne utover bunnen.
La kaken ‘sette seg’ i kjøleskap i 3-4 timer, eller i fryser i 1.5-2 timer.
Serveres halvfrossen eller helt avtint.
Pynt med bær og smeltet sjokolade, eller hva enn du har tilgjengelig.