We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Falafel i pita med tzatziki
Hovedrett
30 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør: Mia Skrataas / miasmat.no
240 g Helios kikerter naturell (avrent)
3 sjalottløk
2 fedd hvitløk
1 økologisk egg
2 ss Helios spelt, siktet
2 ss Helios små havregryn
0,25 ts urtesalt
1 ts Helios Spisskummen
3 ss Helios Rapsolje til steking
Tilbehør
18 cherrytomater
40 g blandet salat
6 pitabrød
3 dl tzatziki
Grovhakk sjalottløk og hvitløk og visp sammen egg.
Bland sammen avrente kikerter resten av ingrediensene til falafler og miks godt med en stavmikser.
Form små, runde kaker og stek dem godt i rikelig med olje på middels til sterk varme i ei stekepanne.
Server falafler med salat, tomater og tzatziki i pitabrød.
Ingredienser
240 g Helios kikerter naturell (avrent)
3 sjalottløk
2 fedd hvitløk
1 økologisk egg
2 ss Helios spelt, siktet
2 ss Helios små havregryn
0,25 ts urtesalt
1 ts Helios Spisskummen
3 ss Helios Rapsolje til steking
Tilbehør
18 cherrytomater
40 g blandet salat
6 pitabrød
3 dl tzatziki
Instruksjoner
Grovhakk sjalottløk og hvitløk og visp sammen egg.
Bland sammen avrente kikerter resten av ingrediensene til falafler og miks godt med en stavmikser.
Form små, runde kaker og stek dem godt i rikelig med olje på middels til sterk varme i ei stekepanne.
Server falafler med salat, tomater og tzatziki i pitabrød.