Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Gresskarsuppe
Hovedrett
60 min
Antall porsjoner:
Perfekt på en kjølig høstdag!
Oppskriftskreatør:
Kaja Andrine Bratvedt
Ingredienser
Instruksjoner
1 flaskegresskar (ca 1 kg)
1/2 rødløk
4 fedd hvitløk
1 ss Helios Olivenolje
2 bokser Helios Kokosmelk
1/2 cup vann
1 Helios Umamibuljong
1 ts Helios Lønnesirup
1 ts Helios Chiliflak
1 ts Helios Spisskummen
1 ts Helios Paprikakrydder
1 ts Helios Basilikum
1 ts Helios Ramsløk
1 ts Helios Himalayasalt
1 ts Helios Svart Pepper
Kutt opp gresskaret og stek på 170 grader i ca 15 minutter.
Ha olivenolje, hakket rødløk og hvitløk i en gryte og stek på medium varme i noen minutter.
Ha kokosmelk, vann, lønnesirup, buljong og alt av krydder i gryten med løk og kok opp.
Hell suppebasen og de ovnsbakte gresskar stykkene over i en mikser og miks til du har en jevn blanding.
Topp med hampfrø, spirer og ekstra krydder og nyt!
Ingredienser
1 flaskegresskar (ca 1 kg)
1/2 rødløk
4 fedd hvitløk
1 ss Helios Olivenolje
2 bokser Helios Kokosmelk
1/2 cup vann
1 Helios Umamibuljong
1 ts Helios Lønnesirup
1 ts Helios Chiliflak
1 ts Helios Spisskummen
1 ts Helios Paprikakrydder
1 ts Helios Basilikum
1 ts Helios Ramsløk
1 ts Helios Himalayasalt
1 ts Helios Svart Pepper
Instruksjoner
Kutt opp gresskaret og stek på 170 grader i ca 15 minutter.
Ha olivenolje, hakket rødløk og hvitløk i en gryte og stek på medium varme i noen minutter.
Ha kokosmelk, vann, lønnesirup, buljong og alt av krydder i gryten med løk og kok opp.
Hell suppebasen og de ovnsbakte gresskar stykkene over i en mikser og miks til du har en jevn blanding.
Topp med hampfrø, spirer og ekstra krydder og nyt!
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Hel Sort Pepper
70 g
Helios Basilikum
10 g
Helios Himalayasalt
180 g
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent