Grillet marinert tofu

Hovedrett
30 min
Antall porsjoner: 4
Grillet marinert tofu med tomat og hvitløk.

Ingredienser

2 pakker Helios Tofu Naturell
400 g tomater (gjerne grønne, som har en litt syrligere smak)
2 hvitløksfedd
Sitronskall fra 1 sitron

Kryddermiks

1 ss Helios Basilikum
1 ss Helios Koriander
0,5 ts hvite pepperkorn
2 ts Helios Himalayasalt

Instruksjoner

Ha basilikum, koriander, hvit pepper og salt i en morter.
Knus det til det er grovmalt.
Del tomatene i to.
Skjær en halvdel fra hver tomat i tynne skiver.
Legg et lag på en tallerken og riv over hvitløken.
Rasp deretter over resten av tomatene.
Grill tofu, først over høy varme, og legg det deretter til siden slik at det stekes på indirekte varme en stund.
Eventuelt kan du legge det i en ildfast form og ettersteke det i ovnen i 5-10 minutter på 180 grader.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter