Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Grillet paprika og kål
Hovedrett
30 min
Antall porsjoner: 4
Grillet paprika og kål med en vinaigrette laget av ramsløkolje, eplecidereddik og sitron. Toppet med oregano og svart pepper.
Ingredienser
Instruksjoner
4 stk paprika
4 stk små kål
1 ss Helios Oregano
1 ts Helios Hel Sort Pepper
1 ts Helios Himalayasalt
Vinaigrette
1 dl ramsløkolje
1 ss Helios Eplecidereddik
Saften fra 1/2 sitron
Helios Himalayasalt
Fyr opp grillen, og mens den fortsatt brenner griller du paprikaen hardt rundt slik at de blir svarte utenpå.
Legg paprikaen i en plastpose og la avkjøles i ca. 10 minutter.
Gni deretter av skallet ved å massere paprikaen mens den er i plastposen.
Skjær dem i jevne biter.
Del kålen på langs og pensle med litt olivenolje.
Plasser dem med kuttflaten ned på grillen på høy varme.
Det går raskt, så sjekk jevnlig om de har fått farge.
Snu dem og legg dem så på indirekte varme og la dem stekes i ca. 20-30 minutter, avhengig av størrelse og varme.
Ha oregano, svart pepper og salt i en morter.
Bruk den på krydderet til det er grovmalt.
Bland sammen ramsløkolje, epleciderddik og sitron og smak til med salt.
Drypp vinaigretten over den grillede paprikaen og kålen og avslutt med å drysse på det tørkede krydderet rett før servering.
Ingredienser
4 stk paprika
4 stk små kål
1 ss Helios Oregano
1 ts Helios Hel Sort Pepper
1 ts Helios Himalayasalt
Vinaigrette
1 dl ramsløkolje
1 ss Helios Eplecidereddik
Saften fra 1/2 sitron
Helios Himalayasalt
Instruksjoner
Fyr opp grillen, og mens den fortsatt brenner griller du paprikaen hardt rundt slik at de blir svarte utenpå.
Legg paprikaen i en plastpose og la avkjøles i ca. 10 minutter.
Gni deretter av skallet ved å massere paprikaen mens den er i plastposen.
Skjær dem i jevne biter.
Del kålen på langs og pensle med litt olivenolje.
Plasser dem med kuttflaten ned på grillen på høy varme.
Det går raskt, så sjekk jevnlig om de har fått farge.
Snu dem og legg dem så på indirekte varme og la dem stekes i ca. 20-30 minutter, avhengig av størrelse og varme.
Ha oregano, svart pepper og salt i en morter.
Bruk den på krydderet til det er grovmalt.
Bland sammen ramsløkolje, epleciderddik og sitron og smak til med salt.
Drypp vinaigretten over den grillede paprikaen og kålen og avslutt med å drysse på det tørkede krydderet rett før servering.
Relaterte produkter
Helios Oregano
6 g
Helios Hel Sort Pepper
70 g
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Eplecidereddik
750 ml
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent