Gulrotsuppe med gurkemeie og chili

Hovedrett
45 min
Antall porsjoner:
Gulrotsuppe faller alltid i smak hos hele familien! Denne gulrotsuppen med gurkemeie topper man med chili, rømme og ferske urter.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

800 g gulrøtter
2 gule løk
2 ss Helios Stekeolje
1 boks Helios Kokosmelk
6 dl Helios Grønnsaksbuljong
1 ss Helios Gurkemeie
2 ts Helios Chiliflak
1 ts pepper
Friske urter til topping

Instruksjoner

Vask, rens og kutt det grønne.
Varm olje i en passe stor gryte og fres løken i noen minutter før du legger i gulrot og steker videre i ca 5 minutter.
Så tilsetter du buljong og krydder.
Kok opp, sett på lokk og la det småputre i ca. 20 minutter.
Bruk en stavmikser til å kjøre suppen glatt, tilsett kokosmelk og varm opp før du serverer.
Topp med rømme, chiliflak og friske urter

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter