Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Hovedrett
60 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
600-700 g gulrot
1 løk
3-4 fedd hvitløk
2 ss Helios Olivenolje
1 ss flaksalt
1 ts Helios Spisskummen
1/2 ts Helios Pepper
400 g Helios Hakket tomat
1 ts Helios Basilikum
5-6 dl kraft eller vann + Helios Grønnsaksbuljong
Serveres med
Brødkruttonger
Frisk persille
Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme.
Skrell og del gulrot, løk og hvitløk i grove biter.
Fordel utover et stekebrett og ringle over olivenolje, spisskummen, salt og pepper.
Stek midt i ovnen i 25-30 minutter.
Vend på bitene 2-3 gangaer i løpet av steketiden.
Varm opp kraften eller buljongvannet.
Kjør de ovnsbakte grønnsakene til en glatt puré sammen med hakket tomat.
Du kan bruke ei matmølle, en blender eller en stavmikser.
Spe med den varme krafta og server med det samme.
Blir det litt å vente før suppa skal serveres er det bare å ha den i over i ei gryte og holde den varm.
Brødkruttonger kan du lage enklest ved å riste brødskiver i en brødrister og dele i terninger.
Velbekomme!
Ingredienser
600-700 g gulrot
1 løk
3-4 fedd hvitløk
2 ss Helios Olivenolje
1 ss flaksalt
1 ts Helios Spisskummen
1/2 ts Helios Pepper
400 g Helios Hakket tomat
1 ts Helios Basilikum
5-6 dl kraft eller vann + Helios Grønnsaksbuljong
Serveres med
Brødkruttonger
Frisk persille
Instruksjoner
Sett ovnen på 200 grader over- og undervarme.
Skrell og del gulrot, løk og hvitløk i grove biter.
Fordel utover et stekebrett og ringle over olivenolje, spisskummen, salt og pepper.
Stek midt i ovnen i 25-30 minutter.
Vend på bitene 2-3 gangaer i løpet av steketiden.
Varm opp kraften eller buljongvannet.
Kjør de ovnsbakte grønnsakene til en glatt puré sammen med hakket tomat.
Du kan bruke ei matmølle, en blender eller en stavmikser.
Spe med den varme krafta og server med det samme.
Blir det litt å vente før suppa skal serveres er det bare å ha den i over i ei gryte og holde den varm.
Brødkruttonger kan du lage enklest ved å riste brødskiver i en brødrister og dele i terninger.
Velbekomme!
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Hel Sort Pepper
70 g
Helios Basilikum
10 g
Helios Tomater Hakkede
400 g
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ratatouille
Gresskarsuppe
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent