Pasta med pesto, bacon og avokado

Hovedrett
15 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

300-400 g tagliatelle pasta
1 glass Helios Grønn pesto
1-2 avokado
100 g bacon
1 dl pinjekjerner
2 ss Helios Olivenolje
Salt til kokevannet
Revet parmesan på toppen
Frisk basilikum

Instruksjoner

Kok opp en stor kasserolle med vann.
Ha i 1 ts salt per liter vann.
Kok pastaen til den er al dente, les på pakningen for å finne ut hvor lenge det tar med din type.
Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne, slik at de får litt farge.
Stek baconet til det er sprøtt og sett til side.
Hell av kokevannet på pastaen og rør inn olivenoljen.
Vend inn pesto i pastaen, så baconet og avokadoen.
Topp pastaen med pinjekjerner, basilikumblader og revet parmesan.
Velbekomme!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter