We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Pasta med pesto, bacon og avokado

Hovedrett
15 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

300-400 g tagliatelle pasta
1 glass Helios Grønn pesto
1-2 avokado
100 g bacon
1 dl pinjekjerner
2 ss Helios Olivenolje
Salt til kokevannet
Revet parmesan på toppen
Frisk basilikum

Instruksjoner

Kok opp en stor kasserolle med vann.
Ha i 1 ts salt per liter vann.
Kok pastaen til den er al dente, les på pakningen for å finne ut hvor lenge det tar med din type.
Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne, slik at de får litt farge.
Stek baconet til det er sprøtt og sett til side.
Hell av kokevannet på pastaen og rør inn olivenoljen.
Vend inn pesto i pastaen, så baconet og avokadoen.
Topp pastaen med pinjekjerner, basilikumblader og revet parmesan.
Velbekomme!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter