Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Pastasalat med grillet squash
Lunch
30 min
Antall porsjoner:
Pastasalat blir aldri feil, og med grillet squash blir den ekstra god og mettende.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
200 g Helios speltskruer
75 g ruccola (en pose)
1 håndfull persille, grovhakket
1 squash, i skiver
100 g fetaost
2 håndfull pinjekjerner, ristet
Dressing
2 ss Helios Olivenolje
2 ss sitronsaft
1 ss Helios Eplecidereddik
2 klyper salt
1 klype pepper
Kok pasta etter anvisning på pakken og bland sammen dressingen.
Del squashen i ca. 1 cm tykke skiver, pensle skivene med litt olje og grill de raskt på grillen, omtrent 1 minutt på hver side.
I en bolle blander du sammen ferdigkokt pasta, grillet squash, ruccola og persille.
Bland inn dressingen.
Tilslutt smulder du over fetaost og ristede pinjekjerner.
Ingredienser
200 g Helios speltskruer
75 g ruccola (en pose)
1 håndfull persille, grovhakket
1 squash, i skiver
100 g fetaost
2 håndfull pinjekjerner, ristet
Dressing
2 ss Helios Olivenolje
2 ss sitronsaft
1 ss Helios Eplecidereddik
2 klyper salt
1 klype pepper
Instruksjoner
Kok pasta etter anvisning på pakken og bland sammen dressingen.
Del squashen i ca. 1 cm tykke skiver, pensle skivene med litt olje og grill de raskt på grillen, omtrent 1 minutt på hver side.
I en bolle blander du sammen ferdigkokt pasta, grillet squash, ruccola og persille.
Bland inn dressingen.
Tilslutt smulder du over fetaost og ristede pinjekjerner.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Eplecidereddik
750 ml
Helios Eplecidereddik
330 ml
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent