We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Pestopasta med bakte tomater
Hovedrett
45 min
Antall porsjoner:
En superenkel rett som fort blir en favoritt! Bakte tomater passer perfekt med pasta.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
200 g cherrytomater
2 fedd hvitløk
3 ss Helios Olivenolje
Helios Urtesalt
1 ts sukker
400 g Helios Spaghetti
1 glass Helios Grønn Pesto
Parmesan til topping
Forvarm ovnen til 150 grader.
Start med å vaske tomatene, fjern stilk og grønt.
Legg over i en bolle sammen med olivenolje, finhakket hvitløk og sukker, bland sammen.
Legg over i en ildfast form og stek i ca. 20-30 minutter.
Kok pasta etter anvisning på pakken, hell av vannet og bland sammen med pesto.
Server pestopasta med bakte tomater og topp med parmesan og gjerne mer olivenolje hvis du ønsker det.
Ingredienser
200 g cherrytomater
2 fedd hvitløk
3 ss Helios Olivenolje
Helios Urtesalt
1 ts sukker
400 g Helios Spaghetti
1 glass Helios Grønn Pesto
Parmesan til topping
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 150 grader.
Start med å vaske tomatene, fjern stilk og grønt.
Legg over i en bolle sammen med olivenolje, finhakket hvitløk og sukker, bland sammen.
Legg over i en ildfast form og stek i ca. 20-30 minutter.
Kok pasta etter anvisning på pakken, hell av vannet og bland sammen med pesto.
Server pestopasta med bakte tomater og topp med parmesan og gjerne mer olivenolje hvis du ønsker det.