Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Pizza Margarita
Hovedrett
45 min
Antall porsjoner: 3
Alle elsker pizza! Her får du en digg margarita som kan spises til hverdag og fest.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
450 g Helios siktet speltmel
3 dl vann
2 ss Helios olivenolje
1 ts tørrgjær
1 ts salt
1 ts sukker
1,5 dl Helios Tomat passata 680 g ( eller etter behov)
100 g parmesan, revet
200 g fersk mozzerella, revet
Basilikum og olivenolje til topping
Bland sammen vann, gjær og sukker i en bolle.
Tilsett olje, mel og salt og elt deigen godt sammen til den blir smidig.
Dekk til bollen og la den hvile i ca 20 minutter.
Ta deigen ut og del i to, form hver del i to boller og legg på ett melet underlag, la den heve til dobbelt størrelse.
Forvarm ovnen til 250 grader og kjevle ut pizzabunnene, legg over på stekebrett med bakepapir.
Fordel tomatsausen, revet parmesan og mozzerella over hver pizzabunn.
Stek i 10- 15 minutter til kantene er gylne.
Topp med basilikum og olivenolje
Ingredienser
450 g Helios siktet speltmel
3 dl vann
2 ss Helios olivenolje
1 ts tørrgjær
1 ts salt
1 ts sukker
1,5 dl Helios Tomat passata 680 g ( eller etter behov)
100 g parmesan, revet
200 g fersk mozzerella, revet
Basilikum og olivenolje til topping
Instruksjoner
Bland sammen vann, gjær og sukker i en bolle.
Tilsett olje, mel og salt og elt deigen godt sammen til den blir smidig.
Dekk til bollen og la den hvile i ca 20 minutter.
Ta deigen ut og del i to, form hver del i to boller og legg på ett melet underlag, la den heve til dobbelt størrelse.
Forvarm ovnen til 250 grader og kjevle ut pizzabunnene, legg over på stekebrett med bakepapir.
Fordel tomatsausen, revet parmesan og mozzerella over hver pizzabunn.
Stek i 10- 15 minutter til kantene er gylne.
Topp med basilikum og olivenolje
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Siktet Spelt
1 kg
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent