We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Pizza Margarita
Hovedrett
45 min
Antall porsjoner: 3
Alle elsker pizza! Her får du en digg margarita som kan spises til hverdag og fest.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
450 g Helios siktet speltmel
3 dl vann
2 ss Helios olivenolje
1 ts tørrgjær
1 ts salt
1 ts sukker
1,5 dl Helios Tomat passata 680 g ( eller etter behov)
100 g parmesan, revet
200 g fersk mozzerella, revet
Basilikum og olivenolje til topping
Bland sammen vann, gjær og sukker i en bolle.
Tilsett olje, mel og salt og elt deigen godt sammen til den blir smidig.
Dekk til bollen og la den hvile i ca 20 minutter.
Ta deigen ut og del i to, form hver del i to boller og legg på ett melet underlag, la den heve til dobbelt størrelse.
Forvarm ovnen til 250 grader og kjevle ut pizzabunnene, legg over på stekebrett med bakepapir.
Fordel tomatsausen, revet parmesan og mozzerella over hver pizzabunn.
Stek i 10- 15 minutter til kantene er gylne.
Topp med basilikum og olivenolje
Ingredienser
450 g Helios siktet speltmel
3 dl vann
2 ss Helios olivenolje
1 ts tørrgjær
1 ts salt
1 ts sukker
1,5 dl Helios Tomat passata 680 g ( eller etter behov)
100 g parmesan, revet
200 g fersk mozzerella, revet
Basilikum og olivenolje til topping
Instruksjoner
Bland sammen vann, gjær og sukker i en bolle.
Tilsett olje, mel og salt og elt deigen godt sammen til den blir smidig.
Dekk til bollen og la den hvile i ca 20 minutter.
Ta deigen ut og del i to, form hver del i to boller og legg på ett melet underlag, la den heve til dobbelt størrelse.
Forvarm ovnen til 250 grader og kjevle ut pizzabunnene, legg over på stekebrett med bakepapir.
Fordel tomatsausen, revet parmesan og mozzerella over hver pizzabunn.