We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Pizza med pesto, artisjokk, spinat og mozzarella
Hovedrett
15 min
Antall porsjoner:
Finnes det noe bedre enn pizza med digg topping? På denne har vi brukt artisjokk, spinat og mozzarella. Her har vi benyttet oss av ferdig pizzabunn, men har du god tid er det selvfølgelig bare å lage selv fra bunnen av. Godt blir det uansett!
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
1 stk, ferdig pizzabunn, halvstekt
1 glass grønn pesto
1 håndfull grønne oliven, delt i to
50 g babyspinat, grovhakket
1 boks marinerte artisjokker, grovhakket
Topping
Chiliflak etter smak
2-3 ss olivenolje
2 ss sitronskall
1 ss sitronsaft
salt og pepper etter smak
50 g Ruccola
2 ss pinjekjerner, ristet
1 fersk mozzarella
Forvarm ovnen til 230 grader.
Legg den ferdige pizzabunnen på ett stekebrett med bakepapir og fordel over pesto, oliven, spinat og artisjokk.
Sett i forvarmet ovn og la den steke til kantene er gyllen, i ca. 10 minutter ( hvis du bruker fersk bunn må steketiden økes).
Ta pizza ut av ovnen og riv over den ferske mozzarellaen, chiliflak, sitronskall, salt og pepper etter smak, pinjekjerner og ruccola. Skvis over sitronsaft og hell over olivenolje.
Ingredienser
1 stk, ferdig pizzabunn, halvstekt
1 glass grønn pesto
1 håndfull grønne oliven, delt i to
50 g babyspinat, grovhakket
1 boks marinerte artisjokker, grovhakket
Topping
Chiliflak etter smak
2-3 ss olivenolje
2 ss sitronskall
1 ss sitronsaft
salt og pepper etter smak
50 g Ruccola
2 ss pinjekjerner, ristet
1 fersk mozzarella
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 230 grader.
Legg den ferdige pizzabunnen på ett stekebrett med bakepapir og fordel over pesto, oliven, spinat og artisjokk.
Sett i forvarmet ovn og la den steke til kantene er gyllen, i ca. 10 minutter ( hvis du bruker fersk bunn må steketiden økes).
Ta pizza ut av ovnen og riv over den ferske mozzarellaen, chiliflak, sitronskall, salt og pepper etter smak, pinjekjerner og ruccola. Skvis over sitronsaft og hell over olivenolje.