Quinoasalat

Hovedrett
45 min
Antall porsjoner:
Quinoa er glutenfri og full av vitaminer. Et veldig godt alternativ til pasta og ris, og ekstremt god i salater!
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

170 g Helios Quinoa
1 ts Helios Grønnsaksbuljong
1 avocado
1 søtpotet
1 håndfull granateplekjerner
4-5 reddiker
150 g fetaost
1 håndfull persille

Dressing

1 dl Helios Olivenolje
4 ss sitronsaft
2 ss Helios Eplecidereddik
2 ts Helios Lønnesirup
Salt og pepper etter smak

Instruksjoner

Tilbered quinoa etter anvisning på pakken, men tilsett buljong i vannet for ekstra smak.
Bland sammen dressingen.
Rens søtpoteten og del i små terninger.
Varm olje i en panne og fres søtpotetterningene til de er gyllenbrune.
Sett så til side.
Kutt avocado, reddiker, persille og fetaost og bland sammen med ferdigkokt quinoa og dressing i en stor bolle.
Server med dressing og nyt.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter