Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Quinoasalat
Hovedrett
45 min
Antall porsjoner:
Quinoa er glutenfri og full av vitaminer. Et veldig godt alternativ til pasta og ris, og ekstremt god i salater!
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
170 g Helios Quinoa
1 ts Helios Grønnsaksbuljong
1 avocado
1 søtpotet
1 håndfull granateplekjerner
4-5 reddiker
150 g fetaost
1 håndfull persille
Dressing
1 dl Helios Olivenolje
4 ss sitronsaft
2 ss Helios Eplecidereddik
2 ts Helios Lønnesirup
Salt og pepper etter smak
Tilbered quinoa etter anvisning på pakken, men tilsett buljong i vannet for ekstra smak.
Bland sammen dressingen.
Rens søtpoteten og del i små terninger.
Varm olje i en panne og fres søtpotetterningene til de er gyllenbrune.
Sett så til side.
Kutt avocado, reddiker, persille og fetaost og bland sammen med ferdigkokt quinoa og dressing i en stor bolle.
Server med dressing og nyt.
Ingredienser
170 g Helios Quinoa
1 ts Helios Grønnsaksbuljong
1 avocado
1 søtpotet
1 håndfull granateplekjerner
4-5 reddiker
150 g fetaost
1 håndfull persille
Dressing
1 dl Helios Olivenolje
4 ss sitronsaft
2 ss Helios Eplecidereddik
2 ts Helios Lønnesirup
Salt og pepper etter smak
Instruksjoner
Tilbered quinoa etter anvisning på pakken, men tilsett buljong i vannet for ekstra smak.
Bland sammen dressingen.
Rens søtpoteten og del i små terninger.
Varm olje i en panne og fres søtpotetterningene til de er gyllenbrune.
Sett så til side.
Kutt avocado, reddiker, persille og fetaost og bland sammen med ferdigkokt quinoa og dressing i en stor bolle.
Server med dressing og nyt.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Eplecidereddik
750 ml
Helios Eplecidereddik
330 ml
Helios Grønnsaksbuljong Gjærfri
130 g
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent