We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Rask thai nudelsalat med peanøttdressing
Hovedrett
30 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
0,25 stk rødkål, revet
0,25 stk hodekål, revet
3 stilk vårløk, i strimler
2 stk gulrot, revet
1 håndfull frisk koriander,grovhakket
1 lime, saften av
1 stk chili, i skiver
1 håndfull Peanøtter
Peanøttdressing
5 ss peanøttsmør
5 ss soyasaus
3 ss vann
1 ts ingefær, revet
Vask rens og kutt det grønne.
Bland sammen rødkål, hodekål, vårløk, gulrot, koriander og peanøtter i en bolle. Skvis over lime.
Så lager du dressingen; bland sammen peanøttsmør, soyasaus, vann, finhakket chili og revet ingefær.
Vend inn 2/3 av dressingen og topp med mer koriander, peanøtter og resten av dressingen.
Ingredienser
0,25 stk rødkål, revet
0,25 stk hodekål, revet
3 stilk vårløk, i strimler
2 stk gulrot, revet
1 håndfull frisk koriander,grovhakket
1 lime, saften av
1 stk chili, i skiver
1 håndfull Peanøtter
Peanøttdressing
5 ss peanøttsmør
5 ss soyasaus
3 ss vann
1 ts ingefær, revet
Instruksjoner
Vask rens og kutt det grønne.
Bland sammen rødkål, hodekål, vårløk, gulrot, koriander og peanøtter i en bolle. Skvis over lime.
Så lager du dressingen; bland sammen peanøttsmør, soyasaus, vann, finhakket chili og revet ingefær.
Vend inn 2/3 av dressingen og topp med mer koriander, peanøtter og resten av dressingen.