Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Rødbetsuppe med kokosmelk
Hovedrett
30 min
Antall porsjoner:
Denne fargesterke suppen blir ekstra kremete med kokosmelk og smaker perfekt med ingefær.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
1 glass Helios Rødbeter
1 dl Helios Rødbetjuice
2 ss Helios Olivenolje
1 stk purre, grovhakket
2 stenger selleri, grovhakket
2 ss ingrefær, revet
8 dl Helios Grønnsaksvbuljong
1 ss sitronsaft
1 dl Helios Kokosmelk
Dill, godt brød og kokosmelk til servering
Varm olje i en stor gryte og tilsett grovhakket purre, selleri og ingefær.
La det surre i ca 10 minutter, rør inn rødbeter, rødbetjuice og buljong.
Kok opp og la det småkoke i ca. 5 min.
Kjør suppen glatt med en stavmikser eller kjøkkenmaskin sammen med kokosmelk, smak til med krydder og jevn ut med mer vann hvis den blir for tykk.
Varm suppen forsiktig opp og server med kokosmelk, dill og ett godt brød.
Ingredienser
1 glass Helios Rødbeter
1 dl Helios Rødbetjuice
2 ss Helios Olivenolje
1 stk purre, grovhakket
2 stenger selleri, grovhakket
2 ss ingrefær, revet
8 dl Helios Grønnsaksvbuljong
1 ss sitronsaft
1 dl Helios Kokosmelk
Dill, godt brød og kokosmelk til servering
Instruksjoner
Varm olje i en stor gryte og tilsett grovhakket purre, selleri og ingefær.
La det surre i ca 10 minutter, rør inn rødbeter, rødbetjuice og buljong.
Kok opp og la det småkoke i ca. 5 min.
Kjør suppen glatt med en stavmikser eller kjøkkenmaskin sammen med kokosmelk, smak til med krydder og jevn ut med mer vann hvis den blir for tykk.
Varm suppen forsiktig opp og server med kokosmelk, dill og ett godt brød.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Rødbetejuice
750 ml
Helios Rødbeter Skivet
340 g
Helios Kokosmelk
400 ml
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent