We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Salat med søtpotet, avokado og krydrede kikerter med yoghurtsaus

Hovedrett
30 min
Antall porsjoner: 4
Fantastisk god salat med mettende søtpotet, avokado og deilige krydrede kikerter, toppet med en frisk yoghurtsaus.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

2 middels store søtpoteter
2 avokado
1 romanosalat
250 gram cherrytomater
Ca. 100 gram Helios Dadler
1 agurk
2 ss Helios Olivenolje

Krydrede kikerter

2 bokser Helios Kikerter
1 ss Helios Olivenolje
1 ss garam masala
1 ss Helios Paprikapulver
2 ts Helios Lønnesirup
2 ss Helios Soyasaus Tamari
Saften av 1/2 lime
Salt og pepper etter smak

Yoghurtdressing

2 dl plantebasert yoghurt (gjerne en tykkere variant)
1 fedd hvitløk
1 bundt persille
En klype svart pepper

Instruksjoner

Sett ovnen på 225 grader.
Skjær søtpotet i terninger og dekk med med olivenolje og salt.
Stekes i ovnen i ca. 15-20 minutter til de har fått en myk og fin overflate.
I mellomtiden kan du gå til neste steg i oppskriften.
Varm oljen i en stekepanne og tilsett kikerter (drenert), soya og krydder.
Stek i ca. 10 minutter og klem til slutt saften fra lime og lønnesirup over.
Smak til med salt og pepper.
Skjær salat, dadler og avokado i mindre biter.
Del tomatene i to og kutt opp agurk.
Bland alle ingrediensene i sausen sammen til en glatt krem.
Server og nyt!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter