Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Soppsuppe
Hovedrett
30 min
Antall porsjoner:
Kremet soppsuppe er aldri feil og smaksetter du med rosmarin blir den ekstra god.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
500 g sopp (sjampingjong, kantarell eller steinsopp)
2 ss smør
2 dl matfløte
6 dl Helios Grønnsaksbuljong
1 håndfull rosmarin
2 klyper Helios Urtesalt
1 klype pepper
Godt brød til servering!
Rens soppen og del i skiver, smelt smør i en stor gryte og tilsett sopp, rosmarin, urtesalt og stek i ca. 5 minutter.
Ta litt sopp ut av gryten som du kan bruke til topping.
Tilsett buljong og kok opp, la det småkoke i ca 10 minutter.
Tilsett fløte og og gi suppen ett raskt oppkok mens du rører.
Smak til med salt og pepper.
Kjør suppen glatt med en stavmikser eller kjøkkenmaskin og varm suppen forsiktig opp.
Legg over i serveringsboller, topp med soppen du tok vare på, mer rosmarin og server med godt brød til.
Ingredienser
500 g sopp (sjampingjong, kantarell eller steinsopp)
2 ss smør
2 dl matfløte
6 dl Helios Grønnsaksbuljong
1 håndfull rosmarin
2 klyper Helios Urtesalt
1 klype pepper
Godt brød til servering!
Instruksjoner
Rens soppen og del i skiver, smelt smør i en stor gryte og tilsett sopp, rosmarin, urtesalt og stek i ca. 5 minutter.
Ta litt sopp ut av gryten som du kan bruke til topping.
Tilsett buljong og kok opp, la det småkoke i ca 10 minutter.
Tilsett fløte og og gi suppen ett raskt oppkok mens du rører.
Smak til med salt og pepper.
Kjør suppen glatt med en stavmikser eller kjøkkenmaskin og varm suppen forsiktig opp.
Legg over i serveringsboller, topp med soppen du tok vare på, mer rosmarin og server med godt brød til.
Relaterte produkter
Helios Grønnsaksbuljong Gjærfri
130 g
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent