Soppsuppe

Hovedrett
30 min
Antall porsjoner:
Kremet soppsuppe er aldri feil og smaksetter du med rosmarin blir den ekstra god.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

500 g sopp (sjampingjong, kantarell eller steinsopp)
2 ss smør
2 dl matfløte
6 dl Helios Grønnsaksbuljong
1 håndfull rosmarin
2 klyper Helios Urtesalt
1 klype pepper
Godt brød til servering!

Instruksjoner

Rens soppen og del i skiver, smelt smør i en stor gryte og tilsett sopp, rosmarin, urtesalt og stek i ca. 5 minutter.
Ta litt sopp ut av gryten som du kan bruke til topping.
Tilsett buljong og kok opp, la det småkoke i ca 10 minutter.
Tilsett fløte og og gi suppen ett raskt oppkok mens du rører.
Smak til med salt og pepper.
Kjør suppen glatt med en stavmikser eller kjøkkenmaskin og varm suppen forsiktig opp.
Legg over i serveringsboller, topp med soppen du tok vare på, mer rosmarin og server med godt brød til.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter