Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Speltpizza med chevre og pesto
Hovedrett
>60 min
Antall porsjoner:
Vegetarpizza med speltmel smaker skikkelig digg med pesto, chevre, parmesan og cherrytomater. Topp med basilikum og olivenolje.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
Pizzadeig
2 dl lunket vann
3 ss Helios Olivenolje
1 pk tørrgjær
½ ts Havsalt
Ca. 4 dl Helios Speltmel, siktet
Fyll
100 g Helios Grønn Pesto
150 g chevre, i skiver
100 g parmesan, revet
250 g cherrytomater, i skiver
Basilikum og olivenolje til topping
Forvarm ovnen til 250 grader.
Start med deigen
Bland sammen det tørre, så blander du sammen vann og olje og elter det inn i deigen.
Når den slipper bollen lar du den heve i ca en times tid.
Del deigen i to og legg de til side.
Lag en stor eller to små bunner. Fordel over pesto, chevre, parmesan og cherrytomater.
La den stå i ovnen til kanten er gyllen og osten er smeltet.
Server med basilikum og olivenolje.
Ingredienser
Pizzadeig
2 dl lunket vann
3 ss Helios Olivenolje
1 pk tørrgjær
½ ts Havsalt
Ca. 4 dl Helios Speltmel, siktet
Fyll
100 g Helios Grønn Pesto
150 g chevre, i skiver
100 g parmesan, revet
250 g cherrytomater, i skiver
Basilikum og olivenolje til topping
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 250 grader.
Start med deigen
Bland sammen det tørre, så blander du sammen vann og olje og elter det inn i deigen.
Når den slipper bollen lar du den heve i ca en times tid.
Del deigen i to og legg de til side.
Lag en stor eller to små bunner. Fordel over pesto, chevre, parmesan og cherrytomater.
La den stå i ovnen til kanten er gyllen og osten er smeltet.
Server med basilikum og olivenolje.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Siktet Spelt
1 kg
Helios Grønn Pesto med Basilikum
130 g
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent