Speltpizza med chevre og pesto

Hovedrett
>60 min
Antall porsjoner:
Vegetarpizza med speltmel smaker skikkelig digg med pesto, chevre, parmesan og cherrytomater. Topp med basilikum og olivenolje.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

Pizzadeig

2 dl lunket vann
3 ss Helios Olivenolje
1 pk tørrgjær
½ ts Havsalt
Ca. 4 dl Helios Speltmel, siktet

Fyll

100 g Helios Grønn Pesto
150 g chevre, i skiver
100 g parmesan, revet
250 g cherrytomater, i skiver
Basilikum og olivenolje til topping

Instruksjoner

Forvarm ovnen til 250 grader.

Start med deigen

Bland sammen det tørre, så blander du sammen vann og olje og elter det inn i deigen.
Når den slipper bollen lar du den heve i ca en times tid.
Del deigen i to og legg de til side.
Lag en stor eller to små bunner. Fordel over pesto, chevre, parmesan og cherrytomater.
La den stå i ovnen til kanten er gyllen og osten er smeltet.
Server med basilikum og olivenolje.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter