We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Speltpizza med chevre og pesto

Hovedrett
>60 min
Antall porsjoner:
Vegetarpizza med speltmel smaker skikkelig digg med pesto, chevre, parmesan og cherrytomater. Topp med basilikum og olivenolje.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

Pizzadeig

2 dl lunket vann
3 ss Helios Olivenolje
1 pk tørrgjær
½ ts Havsalt
Ca. 4 dl Helios Speltmel, siktet

Fyll

100 g Helios Grønn Pesto
150 g chevre, i skiver
100 g parmesan, revet
250 g cherrytomater, i skiver
Basilikum og olivenolje til topping

Instruksjoner

Forvarm ovnen til 250 grader.

Start med deigen

Bland sammen det tørre, så blander du sammen vann og olje og elter det inn i deigen.
Når den slipper bollen lar du den heve i ca en times tid.
Del deigen i to og legg de til side.
Lag en stor eller to små bunner. Fordel over pesto, chevre, parmesan og cherrytomater.
La den stå i ovnen til kanten er gyllen og osten er smeltet.
Server med basilikum og olivenolje.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter