Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Spinatsalat
Lunch
30 min
Antall porsjoner:
En superenkel salat med spinat, god dressing, nøtter og tørket tranebær.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
200 g spinat
2 håndfull Helios Mandler, grovhakket
1 håndfull Helios Tranebær
Dressing
1 dl Helios Olivenolje
1 ts sukker
2 ss Helios Lønnesirup
2 ss Helios Sesamfrø
Bland sammen dressingen på ett glass og rist løst.
Vask spinaten og bland sammen med grovhakkede mandler og tranebær.
Tilsett dressingen og bland godt. Serveres straks.
Ingredienser
200 g spinat
2 håndfull Helios Mandler, grovhakket
1 håndfull Helios Tranebær
Dressing
1 dl Helios Olivenolje
1 ts sukker
2 ss Helios Lønnesirup
2 ss Helios Sesamfrø
Instruksjoner
Bland sammen dressingen på ett glass og rist løst.
Vask spinaten og bland sammen med grovhakkede mandler og tranebær.
Tilsett dressingen og bland godt. Serveres straks.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Tranebær
150 g
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent