Superenkel ertesuppe

Hovedrett
60 min
Antall porsjoner:
Få ingredienser og en herlig farge! Denne suppen smaker perfekt på høsten.
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

300 g frosne erter
1 gul løk, hakket
2 store poteter i terninger
2 fedd hvitløk, finhakket
7 dl Helios Grønnsaksbuljong
2 dl Helios Kokosmelk
2 ss Helios Olivenolje

Topping

Helios Sesamfrø
Gressløk, finhakket
Kokosmelk
Sitron

Instruksjoner

Varm olivenolje i en gryte, tilsett løk og hvitløk.
Fres på middels varme i noen minutter til løken er gjennomsiktig.
Så tilsetter du poteter i terninger og freser raskt før du heller i buljongen.
Skru ned varmen og la det småkoke til potetene er møre.
Legg i frosne erter og la det småkoke i 2-3 minutter.
Tilsett kokosmelk og la det bli varmt før du heller alt over i en blender og kjører glatt.
Hell tilbake i kjelen, varm opp og legg over i serveringsboller.
Topp med sesamfrø, gressløk og kokosmelk
Serveres med sitronbåter .

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter