Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Superenkel ertesuppe
Hovedrett
60 min
Antall porsjoner:
Få ingredienser og en herlig farge! Denne suppen smaker perfekt på høsten.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
300 g frosne erter
1 gul løk, hakket
2 store poteter i terninger
2 fedd hvitløk, finhakket
7 dl Helios Grønnsaksbuljong
2 dl Helios Kokosmelk
2 ss Helios Olivenolje
Topping
Helios Sesamfrø
Gressløk, finhakket
Kokosmelk
Sitron
Varm olivenolje i en gryte, tilsett løk og hvitløk.
Fres på middels varme i noen minutter til løken er gjennomsiktig.
Så tilsetter du poteter i terninger og freser raskt før du heller i buljongen.
Skru ned varmen og la det småkoke til potetene er møre.
Legg i frosne erter og la det småkoke i 2-3 minutter.
Tilsett kokosmelk og la det bli varmt før du heller alt over i en blender og kjører glatt.
Hell tilbake i kjelen, varm opp og legg over i serveringsboller.
Topp med sesamfrø, gressløk og kokosmelk
Serveres med sitronbåter .
Ingredienser
300 g frosne erter
1 gul løk, hakket
2 store poteter i terninger
2 fedd hvitløk, finhakket
7 dl Helios Grønnsaksbuljong
2 dl Helios Kokosmelk
2 ss Helios Olivenolje
Topping
Helios Sesamfrø
Gressløk, finhakket
Kokosmelk
Sitron
Instruksjoner
Varm olivenolje i en gryte, tilsett løk og hvitløk.
Fres på middels varme i noen minutter til løken er gjennomsiktig.
Så tilsetter du poteter i terninger og freser raskt før du heller i buljongen.
Skru ned varmen og la det småkoke til potetene er møre.
Legg i frosne erter og la det småkoke i 2-3 minutter.
Tilsett kokosmelk og la det bli varmt før du heller alt over i en blender og kjører glatt.
Hell tilbake i kjelen, varm opp og legg over i serveringsboller.
Topp med sesamfrø, gressløk og kokosmelk
Serveres med sitronbåter .
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Kokosmelk
400 ml
Helios Grønnsaksbuljong Gjærfri
130 g
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent