Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Taco bowl med sorte bønner & quinoa
Hovedrett
Antall porsjoner: 2
Ingredienser
Instruksjoner
2 dl kokt Helios quinoa
olje til stegning
salt og pepper
2 ts Helios Tacokrydder
200 g kokte (eller hermetiske) sorte bønner
200 g cherrytomater
1/4 kål
100g mais
1 moden avocado
fersk koriander
Dressing
2 ss majones
2 ss creme fraiche
1 ts Helios paprika
2 ts Helios eplecidereddik
1 ts sukker
salt og pepper
1 Helios sylteagurk, finhakket
1/4 løk, finhakket
Varm litt olje i en stekepanne, tilsett ferdig kokt quinoa og krydre med pepper og Tacokrydder. Smak evt til med litt salt.
Stek i et par minutter til alt er godt blandet og quinoaen har blitt litt sprø.
Hakk alle grønnsakene og fordel i to skåler sammen med stekt quinoa og sorte bønner.
Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak til. Fordel over salatene rett før servering.
Snit alle grøntsagerne fint og fordel med i to skåle sammen med den stegte quinoa og sorte bønner.
Ingredienser
2 dl kokt Helios quinoa
olje til stegning
salt og pepper
2 ts Helios Tacokrydder
200 g kokte (eller hermetiske) sorte bønner
200 g cherrytomater
1/4 kål
100g mais
1 moden avocado
fersk koriander
Dressing
2 ss majones
2 ss creme fraiche
1 ts Helios paprika
2 ts Helios eplecidereddik
1 ts sukker
salt og pepper
1 Helios sylteagurk, finhakket
1/4 løk, finhakket
Instruksjoner
Varm litt olje i en stekepanne, tilsett ferdig kokt quinoa og krydre med pepper og Tacokrydder. Smak evt til med litt salt.
Stek i et par minutter til alt er godt blandet og quinoaen har blitt litt sprø.
Hakk alle grønnsakene og fordel i to skåler sammen med stekt quinoa og sorte bønner.
Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak til. Fordel over salatene rett før servering.
Snit alle grøntsagerne fint og fordel med i to skåle sammen med den stegte quinoa og sorte bønner.
Relaterte produkter
Helios Tacokrydder
70 g
Helios Sylteagurker
350 g
Helios Eplecidereddik
750 ml
Helios Quinoa Hvit
375 g
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent