Start med kikertene; Forvarm ovnen til 230 grader varmluft. Hell kikerter i ett dørslag og skyll godt. La det godt renne av og legg de over på kjøkkenpapir. Tørk de godt slik at du får ut mest mulig væske.
Legg over i en bolle og bland forsiktig inn olje og krydder. Fordel kikertene over på ett stekebrett med bakepapir og sett midt i forvarmet ovn. Stek i 15-20 minutter og vend underveis. Følg godt med siden steketid kan variere fra ovn til ovn.
Imens kikertene står i ovnen forbereder du det andre; del avocado i skiver, riv gulrot og rødkål. Varm tortillalefsene raskt i en tørr stekepanne.
Fyll lefsene etter eget ønske og topp med koriander, litt gresk yoghurt og skvis over lime.
Ingredienser
1 avokado
1 stk gulrot, revet
0,25 stk rødkål, revet
1 lime, saften av
Små tortilla lefser
Crispy kikerter
1 boks kikerter
1 ss olivenolje
2 ss Helios tacokrydder
1 ts salt
Topping
Koriander
Lime
Gresk yoghurt
Instruksjoner
Start med kikertene; Forvarm ovnen til 230 grader varmluft. Hell kikerter i ett dørslag og skyll godt. La det godt renne av og legg de over på kjøkkenpapir. Tørk de godt slik at du får ut mest mulig væske.
Legg over i en bolle og bland forsiktig inn olje og krydder. Fordel kikertene over på ett stekebrett med bakepapir og sett midt i forvarmet ovn. Stek i 15-20 minutter og vend underveis. Følg godt med siden steketid kan variere fra ovn til ovn.
Imens kikertene står i ovnen forbereder du det andre; del avocado i skiver, riv gulrot og rødkål. Varm tortillalefsene raskt i en tørr stekepanne.
Fyll lefsene etter eget ønske og topp med koriander, litt gresk yoghurt og skvis over lime.