Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Thai søtpotet og gulrotsuppe
Hovedrett
45 min
Antall porsjoner:
Lag denne thai-inspirerte suppen til middag! Supergod med peanøttsmør, søtpotet og gulrot.
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
2 hvitløksfedd, finhakket
1/2 stk gul løk, finhakket
2 ss nøytral olje
2 ts ingefær, revet
300 g søtpotet, i terninger
300 g gulrøtter, i terninger
2 ss thai rød currypaste
400 ml Helios Kokosmelk
3 dl kyllingkraft
1 stk lime, saften av
2 ss Helios peanøttsmør
Valgfri topping
Hakkede peanøtter
Frisk koriander
Helios Chiliflak
Kutt og vask det grønne; Finhakk løk og hvitløk.
Del søtpotet og gulrøtter i terninger.
Varm olje i en stor gryte og fres løken til den blir blank.
Tilsett revet ingefær og bland sammen.
Så tilsetter du søtpotet, gulrot og currypaste.
Rør rundt til alt er dekket med paste.
Hell over kokosmelk, vann og peanøttsmør.
Bland godt sammen og kok opp og la det småputre i ca. 20 minutter til grønnsakene er myke.
Bruk en stavmikser og kjør suppen glatt.
Tilsett mer vann hvis nødvendig.
Smak til med limesaft og topp med ønsket topping.
Ingredienser
2 hvitløksfedd, finhakket
1/2 stk gul løk, finhakket
2 ss nøytral olje
2 ts ingefær, revet
300 g søtpotet, i terninger
300 g gulrøtter, i terninger
2 ss thai rød currypaste
400 ml Helios Kokosmelk
3 dl kyllingkraft
1 stk lime, saften av
2 ss Helios peanøttsmør
Valgfri topping
Hakkede peanøtter
Frisk koriander
Helios Chiliflak
Instruksjoner
Kutt og vask det grønne; Finhakk løk og hvitløk.
Del søtpotet og gulrøtter i terninger.
Varm olje i en stor gryte og fres løken til den blir blank.
Tilsett revet ingefær og bland sammen.
Så tilsetter du søtpotet, gulrot og currypaste.
Rør rundt til alt er dekket med paste.
Hell over kokosmelk, vann og peanøttsmør.
Bland godt sammen og kok opp og la det småputre i ca. 20 minutter til grønnsakene er myke.
Bruk en stavmikser og kjør suppen glatt.
Tilsett mer vann hvis nødvendig.
Smak til med limesaft og topp med ønsket topping.
Relaterte produkter
Helios Chiliflak
23 g
Helios Kokosmelk
400 ml
Lignende oppskrifter
Stekt ris med grønnsaker
Gulrotsuppe med gurkemeie og chili
Ovnsbakt gulrotsuppe med tomat
Ratatouille
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent