Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Kremet pasta med mozzarella, sopp og spinat
Lunch
30 min
Antall porsjoner:
Kremet pasta med mozzarella, spinat og sopp blir aldri feil. Denne er enkel, rask og superdigg!
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / Spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
400 g Helios Speltskruer
2 ss Helios Olivenolje
2 ss smør
500 g sopp, i skiver
2 fedd hvitløk, finhakket
3 dl kremfløte
1 dl revet parmesan
1 klype salt
1 klype pepper
250 g fersk mozzarella
250 g spinat
Del soppen i skiver og riv parmesan og mozzarella i passe store biter.
Kok pasta etter anvisning på pakken, men ta vare på ca. ett kjøkkenglass av pastavannet (dette skal brukes som stivelse i sausen).
Varm olje i en middels stor stekepanne og stek soppen i noen minutter.
Ikke rør i pannen før det har gått ca. ett minutt.
Tilsett smør, finhakket hvitløk og la steke videre mens du rører i pannen.
Så tilsetter du fløte og lar det tykne litt før du tilsetter revet parmesan.
Rør sammen og smak til med salt og pepper.
Tilsett litt av pastavannet slik at sausen blir passe tykk.
Så tilsetter du ferdigkokt pasta, spinat, mozzarella og blander sammen.
Ingredienser
400 g Helios Speltskruer
2 ss Helios Olivenolje
2 ss smør
500 g sopp, i skiver
2 fedd hvitløk, finhakket
3 dl kremfløte
1 dl revet parmesan
1 klype salt
1 klype pepper
250 g fersk mozzarella
250 g spinat
Instruksjoner
Del soppen i skiver og riv parmesan og mozzarella i passe store biter.
Kok pasta etter anvisning på pakken, men ta vare på ca. ett kjøkkenglass av pastavannet (dette skal brukes som stivelse i sausen).
Varm olje i en middels stor stekepanne og stek soppen i noen minutter.
Ikke rør i pannen før det har gått ca. ett minutt.
Tilsett smør, finhakket hvitløk og la steke videre mens du rører i pannen.
Så tilsetter du fløte og lar det tykne litt før du tilsetter revet parmesan.
Rør sammen og smak til med salt og pepper.
Tilsett litt av pastavannet slik at sausen blir passe tykk.
Så tilsetter du ferdigkokt pasta, spinat, mozzarella og blander sammen.
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Lignende oppskrifter
Makaronisalat
Pastasalat med grillet squash
Pizza Margarita
Ratatouille Spaghetti
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent