We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Halloumisalat
Salat
15 min
Antall porsjoner:
Supegod salat med halloumiost som er ekstra mettende. Den perfekte vegetarsalat.
Oppskriftskreatør: Silje Feiring / Spoon.no
1 pose med salatmiks
2 håndfulle Helios Valnøtter
6 reddiker, i tynne skiver
300 g cherrytomater, delt i to
1/2 stk rødløk, i tynne skiver
1 potte bladpersille
1 pakke halloumi ost
Dressing
3 ss Helios Olivenolje
1 ss Helios Eplecidereddik
1 chili, finhhakket
4 ss sitronsaft
Vask rens og kutt det grønne.
Bland sammen salatmiks, valnøttter, reddikskiver, rødløk, cherrytomater, bladpersille i en stor bolle.
Finhakk chili og legg over på et glass sammen med olivenolje, eplecidereddik og sitronsaft. Rist godt.
Varm litt olivenolje i en stekepanne og del halloumiosten i skiver, stek til den er gyllen, noen minutter på hver side.
Bland sammen salat og dressing, legg over på serveringsfat og topp med stekt halloumiost.
Ingredienser
1 pose med salatmiks
2 håndfulle Helios Valnøtter
6 reddiker, i tynne skiver
300 g cherrytomater, delt i to
1/2 stk rødløk, i tynne skiver
1 potte bladpersille
1 pakke halloumi ost
Dressing
3 ss Helios Olivenolje
1 ss Helios Eplecidereddik
1 chili, finhhakket
4 ss sitronsaft
Instruksjoner
Vask rens og kutt det grønne.
Bland sammen salatmiks, valnøttter, reddikskiver, rødløk, cherrytomater, bladpersille i en stor bolle.
Finhakk chili og legg over på et glass sammen med olivenolje, eplecidereddik og sitronsaft. Rist godt.
Varm litt olivenolje i en stekepanne og del halloumiosten i skiver, stek til den er gyllen, noen minutter på hver side.
Bland sammen salat og dressing, legg over på serveringsfat og topp med stekt halloumiost.