We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Kikertsalat

Salat
30 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

400 g Helios Kikerter på boks
1 fedd hvitløk
1 rød chili
1/2 rødløk
Saft fra 1/4 sitron
4 ss Helios Olivenolje
1 ss rødvinseddik
1/2 agurk
15 cherrytomater
1/2 korianderplante
Salt og pepper

Instruksjoner

Skyll kikertene gjennom et dørslag til det slutter å skumme.
Gni kikertene mellom fingrene eller mellom to kjøkkenhåndklær til skallet/hinna rundt løsner.
Skallet fjerner du enkelt ved å ha kikertene i en skål, fylle godt med vann og så helle av vannet igjen, uten å helle ut kikertene.
Om du gjør det noen ganger vil alt skallet være fjernet.
Rør sammen olivenolje, sitronsaft, rødvinseddik i en bolle.
Ha i finhakket hvitløk og chili.
Hinna og frø inne i chilien fjerner du enkelt ved å skrape med en teskje.
Del agurken i to og skrap ut det våte i midten med en teskje her også.
Del opp agurk og tomat i biter, finhakk koriander.
Bland alt godt sammen og krydre godt med salt og pepper.
Velbekomme!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter