Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Lun pastasalat med pesto og bok choy
Salat
30 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
250 g Helios Fullkornpasta
3-4 ss pinjekjerner
2 ss Helios Olivenolje
1/2 løk
2 fedd hvitløk
1 ts Helios Oregano
1 liten purre
1 rød paprika
10 soltørket tomater i lake
1 ts Helios Himalayasalt
4-5 ss Helios Pesto grønn
Kok pasta til den fremdeles har litt tyggemotstand, hell av kokevannet og rør inn pestoen.
Rist pinjekjernene i tørr stekepanne til de får litt farge. Ha de over på en tallerken og sett til side.
Del løken i terninger og finhakk hvitløken.
Stek løken i olivenolje til den blir blank.
Ha i hvitløken og la steke i 2 minutter.
Bland inn salvie og oregano.
Del bok choy i biter på ca 2 cm og ha i panna sammen med løken til den faller litt sammen.
Del paprika og soltørket tomat i terninger og ha i panna.
Del purren i ringer og ha denne også i panna.
Krydre med salt og bland godt.
Vend pastaen med pesto sammen med grønsakene i panna.
Strø over rista pinjekjerner og nyt!
Ingredienser
250 g Helios Fullkornpasta
3-4 ss pinjekjerner
2 ss Helios Olivenolje
1/2 løk
2 fedd hvitløk
1 ts Helios Oregano
1 liten purre
1 rød paprika
10 soltørket tomater i lake
1 ts Helios Himalayasalt
4-5 ss Helios Pesto grønn
Instruksjoner
Kok pasta til den fremdeles har litt tyggemotstand, hell av kokevannet og rør inn pestoen.
Rist pinjekjernene i tørr stekepanne til de får litt farge. Ha de over på en tallerken og sett til side.
Del løken i terninger og finhakk hvitløken.
Stek løken i olivenolje til den blir blank.
Ha i hvitløken og la steke i 2 minutter.
Bland inn salvie og oregano.
Del bok choy i biter på ca 2 cm og ha i panna sammen med løken til den faller litt sammen.
Del paprika og soltørket tomat i terninger og ha i panna.
Del purren i ringer og ha denne også i panna.
Krydre med salt og bland godt.
Vend pastaen med pesto sammen med grønsakene i panna.
Strø over rista pinjekjerner og nyt!
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Oregano
6 g
Helios Salvie
7 g
Lignende oppskrifter
Tomat- og mozzarellasalat
Vegetarisk "tunfisksalat" med kikerter
Jordbærsalat
Ruccolasalat med blåbær, ost og gresskarkjerner
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent