We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Lun pastasalat med pesto og bok choy

Salat
30 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

250 g Helios Fullkornpasta
3-4 ss pinjekjerner
2 ss Helios Olivenolje
1/2 løk
2 fedd hvitløk
1 ts Helios Oregano
1 liten purre
1 rød paprika
10 soltørket tomater i lake
1 ts Helios Himalayasalt
4-5 ss Helios Pesto grønn

Instruksjoner

Kok pasta til den fremdeles har litt tyggemotstand, hell av kokevannet og rør inn pestoen.
Rist pinjekjernene i tørr stekepanne til de får litt farge. Ha de over på en tallerken og sett til side.
Del løken i terninger og finhakk hvitløken.
Stek løken i olivenolje til den blir blank.
Ha i hvitløken og la steke i 2 minutter.
Bland inn salvie og oregano.
Del bok choy i biter på ca 2 cm og ha i panna sammen med løken til den faller litt sammen.
Del paprika og soltørket tomat i terninger og ha i panna.
Del purren i ringer og ha denne også i panna.
Krydre med salt og bland godt.
Vend pastaen med pesto sammen med grønsakene i panna.
Strø over rista pinjekjerner og nyt!

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter