Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Makaronisalat
Lunch
30 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
1,5 dl majones
1,5 dl lettrømme
1 ts honning
1 ss sitronsaft
3-4 skiver sylteagurk
1 ts Helios Paprikapulver
salt og pepper
250 g makaroni
3-4 vårløk
1 rød paprika
100 g Helios Mais
3-4 egg
Kok makaroni til den er kokt men fremdeles har litt tyggemotstand.
Skyll makaronien i kaldt vann gjennom et dørslag og sett til side.
Hardkok eggene og kjøl de ned i kaldt vatn.
Skrell de og del i fire eller åtte biter.
Rør sammen majones, lettrømme, honning, paprikapulver, sitron og finhakket sylteagurk.
Vend makaronien inn i dressingen og bland så inn mais, paprika og vårløk i små biter.
Du trenger ikke blande de helt inn, da beholder de fargen sin, så ser salaten litt mer fargerik ut på bordet.
Legg eggene over og krydre med salt og pepper igjen.
Servér salaten som den er, med godt brød til, eller som tilbehør til grillmat eller på et koldtbord.
Velbekomme!
Ingredienser
1,5 dl majones
1,5 dl lettrømme
1 ts honning
1 ss sitronsaft
3-4 skiver sylteagurk
1 ts Helios Paprikapulver
salt og pepper
250 g makaroni
3-4 vårløk
1 rød paprika
100 g Helios Mais
3-4 egg
Instruksjoner
Kok makaroni til den er kokt men fremdeles har litt tyggemotstand.
Skyll makaronien i kaldt vann gjennom et dørslag og sett til side.
Hardkok eggene og kjøl de ned i kaldt vatn.
Skrell de og del i fire eller åtte biter.
Rør sammen majones, lettrømme, honning, paprikapulver, sitron og finhakket sylteagurk.
Vend makaronien inn i dressingen og bland så inn mais, paprika og vårløk i små biter.
Du trenger ikke blande de helt inn, da beholder de fargen sin, så ser salaten litt mer fargerik ut på bordet.
Legg eggene over og krydre med salt og pepper igjen.
Servér salaten som den er, med godt brød til, eller som tilbehør til grillmat eller på et koldtbord.
Velbekomme!
Relaterte produkter
Helios Paprikapulver
28 g
Helios Mais
360 g
Lignende oppskrifter
Tomat- og mozzarellasalat
Lun pastasalat med pesto og bok choy
Vegetarisk "tunfisksalat" med kikerter
Jordbærsalat
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent