We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Nudelsalat
Salat
30 min
Antall porsjoner: 2
Asiatisk nudelsalat går raskt å lage, men den blir ekstra deilig om den får ligge og godgjøre seg en stund i marinaden før den serveres.
Oppskriftskreatør: Mia Skrataas / miasmat.no
Salat
0,25 hodekål
1,5 gulrot
1 søtpaprika
50 g Helios Cashewnøtter
2 vårløk
0,5 chili
0,5 potte koriander
Dressing
2 ss Helios Rapsolje
3 ss Helios Tamari japansk soyasaus
2 ss sesamolje
1 ss kokossukker
0,5 lime
1 fedd hvitløk
20 g ingefær
Tilbehør
ca. 200 g nudler
1 ss Helios Sesamfrø
Rens og skyll hodekål, søtpaprika, vårløk og chili og skrell gulrot.
Hakk kål i så tynne strimler som mulig og kutt søtpaprika og gulrot i staver.
Finhakk chili og hakk vårløk i ringer.
Finhakk hvitløk og ingefær og ha det i en bolle.
Klem over limesaft og bland sammen resten av ingrediensene til dressingen.
Bland deretter sammen grønnsaker og dressing.
Miks godt
Kok nudler som anvist på pakningen.
Tørrist cashewnøtter raskt på høy varme i en stekepanne til nøttene har fått farge.
Server salat med nudler.
Topp med fersk koriander, cashewnøtter og sesamfrø.
Ingredienser
Salat
0,25 hodekål
1,5 gulrot
1 søtpaprika
50 g Helios Cashewnøtter
2 vårløk
0,5 chili
0,5 potte koriander
Dressing
2 ss Helios Rapsolje
3 ss Helios Tamari japansk soyasaus
2 ss sesamolje
1 ss kokossukker
0,5 lime
1 fedd hvitløk
20 g ingefær
Tilbehør
ca. 200 g nudler
1 ss Helios Sesamfrø
Instruksjoner
Rens og skyll hodekål, søtpaprika, vårløk og chili og skrell gulrot.
Hakk kål i så tynne strimler som mulig og kutt søtpaprika og gulrot i staver.
Finhakk chili og hakk vårløk i ringer.
Finhakk hvitløk og ingefær og ha det i en bolle.
Klem over limesaft og bland sammen resten av ingrediensene til dressingen.
Bland deretter sammen grønnsaker og dressing.
Miks godt
Kok nudler som anvist på pakningen.
Tørrist cashewnøtter raskt på høy varme i en stekepanne til nøttene har fått farge.
Server salat med nudler.
Topp med fersk koriander, cashewnøtter og sesamfrø.