Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Salat med surkål
Salat
15 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:
Caroline Schjærve
Ingredienser
Instruksjoner
2 håndfuller spinatblader
2 gulrøtter, revet
1 liten neve cherrytomater
1 avokado
1/2 paprika
Noen ringer rødløk
Saften av 1 sitron
2 egg
4 ss Helios Surkål
Helios Himalayasalt
Ha grønnsakene i to skåler.
Stek eggene "sunny side up" med løs plomme.
Ha ett egg over hver salatskål.
På toppen har du surkål, presset sitron og havsalt.
Ønsker du noe mer fylde i salaten kan du servere litt økologisk kylling ved siden av. Nam!
Ingredienser
2 håndfuller spinatblader
2 gulrøtter, revet
1 liten neve cherrytomater
1 avokado
1/2 paprika
Noen ringer rødløk
Saften av 1 sitron
2 egg
4 ss Helios Surkål
Helios Himalayasalt
Instruksjoner
Ha grønnsakene i to skåler.
Stek eggene "sunny side up" med løs plomme.
Ha ett egg over hver salatskål.
På toppen har du surkål, presset sitron og havsalt.
Ønsker du noe mer fylde i salaten kan du servere litt økologisk kylling ved siden av. Nam!
Relaterte produkter
Helios Himalayasalt
180 g
Helios Surkål
680 g
Lignende oppskrifter
Tomat- og mozzarellasalat
Lun pastasalat med pesto og bok choy
Vegetarisk "tunfisksalat" med kikerter
Jordbærsalat
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent