We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.
Sommersalat med eple, brie, valnøtter og marinerte rosiner
Salat
15 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør: Mia Skrataas / miasmat.no
50 g Helios Rosiner
3 ss Helios Olivenolje
2 ss balsamicoeddik
2 ss akasiehonning
2 økologiske epler
60 g Helios Valnøtter
100 g brie
80 g spinat
Bland sammen olivenolje, balsamicoeddik og akasiehonning og hell det hele over rosinene.
La rosinene trekke mens resten av salaten tilberedes.
Skyll eplene godt og del dem i båter. Unngå kjernen.
Del brie i skiver og rens spinat.
Bland sammen spinat, rosiner, eple, brie og valnøtter og hell over resten av marinaden.
Ingredienser
50 g Helios Rosiner
3 ss Helios Olivenolje
2 ss balsamicoeddik
2 ss akasiehonning
2 økologiske epler
60 g Helios Valnøtter
100 g brie
80 g spinat
Instruksjoner
Bland sammen olivenolje, balsamicoeddik og akasiehonning og hell det hele over rosinene.
La rosinene trekke mens resten av salaten tilberedes.
Skyll eplene godt og del dem i båter. Unngå kjernen.
Del brie i skiver og rens spinat.
Bland sammen spinat, rosiner, eple, brie og valnøtter og hell over resten av marinaden.