We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from.

Sommersalat med eple, brie, valnøtter og marinerte rosiner

Salat
15 min
Antall porsjoner: 2
Oppskriftskreatør:

Ingredienser

50 g Helios Rosiner
3 ss Helios Olivenolje
2 ss balsamicoeddik
2 ss akasiehonning
2 økologiske epler
60 g Helios Valnøtter
100 g brie
80 g spinat

Instruksjoner

Bland sammen olivenolje, balsamicoeddik og akasiehonning og hell det hele over rosinene.
La rosinene trekke mens resten av salaten tilberedes.
Skyll eplene godt og del dem i båter. Unngå kjernen.
Del brie i skiver og rens spinat.
Bland sammen spinat, rosiner, eple, brie og valnøtter og hell over resten av marinaden.

Relaterte produkter

Lignende oppskrifter