Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Tomat- og mozzarellasalat
Forrett
30 min
Antall porsjoner:
Ovnsbakte, lune tomater med fersk mozzarella, basilikum og olivenolje er en smakfull rett i seg selv, men passer også perfekt som forrett!
Oppskriftskreatør:
Silje Feiring / spoon.no
Ingredienser
Instruksjoner
400 g økologiske cherrytomater
2 fedd hvitløk, knust
3-4 ss Helios Olivenolje
2 ss Helios Basilikum
Salt og pepper
4 hele ferske mozzarella
Topping
Helios Olivenolje
2-3 ss pinjekjerner, ristet
Friske urter
Forvarm ovnen til 180 grader.
Legg tomater i en ildfast form sammen med hvitløksfedd og krydre med basilikumkrydder.
Hell over olivenolje og krydre med salt og pepper.
La det stå i ca. 20 minutter midt i ovnen.
Rist pinjekjernene raskt i en tørr panne.
Når tomatene er ferdige anretter du sammen med mozzarella og topper med ristede pinjekjerner, olivenolje og friske urter.
Server og nyt!
Ingredienser
400 g økologiske cherrytomater
2 fedd hvitløk, knust
3-4 ss Helios Olivenolje
2 ss Helios Basilikum
Salt og pepper
4 hele ferske mozzarella
Topping
Helios Olivenolje
2-3 ss pinjekjerner, ristet
Friske urter
Instruksjoner
Forvarm ovnen til 180 grader.
Legg tomater i en ildfast form sammen med hvitløksfedd og krydre med basilikumkrydder.
Hell over olivenolje og krydre med salt og pepper.
La det stå i ca. 20 minutter midt i ovnen.
Rist pinjekjernene raskt i en tørr panne.
Når tomatene er ferdige anretter du sammen med mozzarella og topper med ristede pinjekjerner, olivenolje og friske urter.
Server og nyt!
Relaterte produkter
Helios Olivenolje Spansk Extra Virgin
500 ml
Helios Basilikum
10 g
Lignende oppskrifter
Lun pastasalat med pesto og bok choy
Vegetarisk "tunfisksalat" med kikerter
Jordbærsalat
Ruccolasalat med blåbær, ost og gresskarkjerner
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent