Produkter
Oppskrifter
PRODUKTER
Alle kategorier
Drikke
Glass og hermetikk
Glutenfritt
Havregryn og müsli
Kjerner, frø, flak og mel
Knekkebrød, brød og riskaker
Krydder
Nøtter og tørket frukt
Oljer og eddik
Pasta, ris og gryn
Pastasaus, pesto og smakssettere
Pålegg
Søtning
Tofu
OPPSKRIFTER
Alle kategorier
Frokost og mellommåltid
Lunsj og middag
Dessert og snacks
Tilbehør og småretter
BÆREKRAFT
Klimabevisste innkjøp
Bærekraftig mat
OM OSS
Vår filosofi
Vår historie
Bærekraft
Garantimerking
Innovasjon
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
Daddel-snack
Snacks
15 min
Antall porsjoner: 4
Oppskriftskreatør:
Anita Stokke Blomvik / Kvardagsmat.no
Ingredienser
Instruksjoner
4-12 Helios Dadler
2-4 ss Helios Peanøttsmør
2-4 ss Helios Cashewsmør
1 ss Helios Rålakrispulver
5-10 Helios Cashewnøtter
5-10 Helios Mandler
1 ss Helios Chiafrø
Daddel med peanøttsmør og mandel lages ved å dele daddelen i to og fjern eventuell stein. Fyll med 1/2 ss peanøttsmør og topp med en mandel.
Daddel med peanøttsmør og chiafrø lages ved å dele daddelen i to og fjern eventuell stein.
Fyll med 1/2 ss peanøttsmør og topp med chiafrø.
Daddel med cashewsmør lages ved å dele daddelen i to og fjern eventuell stein.
Fyll med 1/2 ss cashewsmør.
Daddel med lakrispulver lages ved å dele daddelen i to og fjern eventuell stein.
Dypp daddelen i lakrispulver og nyt.
Tips! Skal du lage mange? Fyll ei skål, strø lakrispulver over og rist til alt er dekka.
Daddel med lakrispulver og mandel lages ved å dele daddelen i to og fjern eventuell stein.
Legg en mandel inn i daddelen og dypp den i lakrispulver.
Ingredienser
4-12 Helios Dadler
2-4 ss Helios Peanøttsmør
2-4 ss Helios Cashewsmør
1 ss Helios Rålakrispulver
5-10 Helios Cashewnøtter
5-10 Helios Mandler
1 ss Helios Chiafrø
Instruksjoner
Daddel med peanøttsmør og mandel lages ved å dele daddelen i to og fjern eventuell stein. Fyll med 1/2 ss peanøttsmør og topp med en mandel.
Daddel med peanøttsmør og chiafrø lages ved å dele daddelen i to og fjern eventuell stein.
Fyll med 1/2 ss peanøttsmør og topp med chiafrø.
Daddel med cashewsmør lages ved å dele daddelen i to og fjern eventuell stein.
Fyll med 1/2 ss cashewsmør.
Daddel med lakrispulver lages ved å dele daddelen i to og fjern eventuell stein.
Dypp daddelen i lakrispulver og nyt.
Tips! Skal du lage mange? Fyll ei skål, strø lakrispulver over og rist til alt er dekka.
Daddel med lakrispulver og mandel lages ved å dele daddelen i to og fjern eventuell stein.
Legg en mandel inn i daddelen og dypp den i lakrispulver.
Relaterte produkter
Helios Dadler
150 g
Helios Peanøttsmør Grovt u/salt
250 g
Helios Cashewsmør Naturell
250 g
Lignende oppskrifter
Hvit påskesjokolade med gurkemeie
Lakris- og mandelsmørkuler
Frokostbarer med bjørnebær
Bakte epler
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent